Omscholingstraject

Omscholen tot rijinstructeur via het UWV

Ontvang jij (binnenkort) een uitkering via het UWV en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Zoek je een beroep met vrijheid, zingeving en veel afwisseling? Overweeg dan een carrièreswitch en wordt rijinstructeur!

De vraag naar rijinstructeurs is momenteel ongekend groot. Wij bieden geslaagde cursisten dan ook 100% baangarantie. Na het succesvol afronden van je omscholingstraject kun je direct aan de slag bij een rijschool bij jou in de buurt.

Al velen zijn je voorgegaan en hebben zich om laten scholen bij De VerkeersAcademie. Een volledige vergoeding van het omscholingstraject door het UWV is vaak mogelijk.

Om te bekijken of het beroep en de opleiding iets voor jou is, kun je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met ons plannen.

100% vergoeding door UWV mogelijk

Irene Kramer verzorgd binnen De VerkeersAcademie alle omscholingstrajecten van het UWV, gemeentes en (ex)werkgevers. Haar doel is dat jij succesvol het omscholingstraject behaalt. Heb jij momenteel een uitkering van het UWV wegens een ontslag, Wajong, Wia of ziekte?

Dan is de kans groot dat het UWV via een regeling je opleiding vergoed. Wist je trouwens dat via de gemeente het ook in sommige gevallen mogelijk is om een gedeeltelijk budget te krijgen? Plan een afspraak met Irene Kramer zodat zij alles voor je in kaart brengt.

Zij gingen je voor

Een nieuwe start als rijinstructeur

Een baan waarin je veel vrijheid en waardering krijgt, dat is een baan als rijinstructeur! Velen hebben eindelijk de baan gevonden die perfect bij ze past. Ook in 2023 hebben alweer veel studenten de opleiding rijinstructeur succesvol afgerond. In ons blog lees je een aantal succesverhalen. Sta jij er binnenkort ook tussen?

Lees alle succesverhalen

Vrijblijvend adviesgesprek

Ontdek of het omscholingstraject iets voor je is

Wil je meer weten over het vak rijinstructeur, het omscholingstraject en jouw mogelijkheden? Wij vertellen je er graag alles over in een vrijblijvend adviesgesprek.