Locatie Best

De zes opleidingslocaties van De VerkeersAcademie liggen door heel Nederland en zijn gemakkelijk te bereiken. De locatie in Best is modern, fris en voorzien van gratis parkeergelegenheid. In 2002 zette De VerkeersAcademie voor het eerst voet aan de Brabantse grond. We opende toen onze deuren in Best, toen nog op de Industrieweg 171. Het pand werd al snel te klein en in 2004 is De VerkeersAcademie verhuisd naar de Industrieweg 71.

Omscholen met baangarantie
Heel veel mensen denken erover na om zich om te laten scholen. Jij bent dus niet de enige die nadenkt over een carrièreswitch. Elk jaar helpen wij honderden studenten die zichzelf omscholen tot bijvoorbeeld rijinstructeur. Omdat ander werk nu eenmaal meer voldoening geeft. Omdat je graag met mensen werkt. Omdat je anderen graag iets leert. Of omdat je graag je ervaring wilt delen.

Je hebt zelf ook de kans om je om te scholen. Jij zit aan het stuur van je eigen carrière. Dat is wat we bedoelen met Drive your future. Bepaal je eigen toekomst. Wij helpen je jouw droom uit te laten komen. Dat is waar wij al 50 jaar goed in zijn.