Algemene informatie

Indien je ervoor kiest om bij ons je ondernemersopleiding te volgen ben je na het behalen van je diploma ook direct bevoegd om als taxiondernemer te starten. Dat bespaart enorm veel kosten en tijd. De opleiding omvat de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement
  • Personeelsmanagement
  • Calculatie
  • Financieel management
  • Wegvervoer Bus Nationaal en Internationaal

Wij maken leren leuk

Bij ons leer je met de tablet, laptop of papier. Je ontvangt vooraf de lesstof die we behandelen in de volgende les. Deze bereid je thuis voor. Als je moeite hebt met lezen, kun je de stof voor laten lezen. Tijdens de klassikale lessen toetsen we de lesstof en bespreken we de resultaten. We doen veel praktijkopdrachten, zodat je de geleerde theorie meteen om kunt zetten in de praktijk.

Extra begeleiding

De VerkeersAcademie heeft een speciale lesmethode ontwikkeld. Deze methode is bijzonder geschikt voor mensen die speciale aandacht behoeven. Dat kan zijn omdat men wat lager is opgeleid of omdat het al enige tijd geleden is dat men in de schoolbanken heeft gezeten. Ook is onze manier van lesgeven bijzonder geschikt voor mensen die kampen met moeilijkheden op het gebied van het lezen en spreken van de Nederlandse taal. Bij deze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Gratis extra lessen

Je doet voor elk onderdeel examen op het moment dat jou dat het best uitkomt. De examens bestaan voor een belangrijk deel uit meerkeuzevragen. Mocht je onverhoopt zakken voor een van de vakken, dan word je door ons uitgenodigd om gratis extra lessen te volgen op school. Dit noemen we nou service van de zaak.

Aanbieding klassikale opleiding

We hebben de opleidingskosten voor de opleiding tot Touringcarondernemer blijvend verlaagd naar € 1.499.