Locatie Zwolle

De opleidingslocaties van De VerkeersAcademie liggen door heel Nederland en zijn gemakkelijk te bereiken. Zo ook onze vestiging in Zwolle die gemakkelijk te bereiken is en direct naar de A28 is gevestigd. Je hebt hier gratis parkeergelegenheid en het gebouw is voorzien van airco en oogt modern en fris.

Omscholen met baangarantie
Sinds 1971 zijn wij dagelijks bezig met het bijscholen en omscholen van professionals. Heel veel mensen denken erover na om zich om te laten scholen. Jij bent dus niet de enige die nadenkt over een carrièreswitch. Elk jaar helpen wij honderden studenten die zichzelf omscholen tot bijvoorbeeld rijinstructeur. Omdat ander werk nu eenmaal meer voldoening geeft. Omdat je graag met mensen werkt. Omdat je anderen graag iets leert. Of omdat je graag je ervaring wilt delen.

Je hebt zelf ook de kans om je om te scholen. Jij zit aan het stuur van je eigen carrière. Dat is wat we bedoelen met Drive your future. Bepaal je eigen toekomst. Wij helpen je jouw droom uit te laten komen. Dat is waar wij al 50 jaar goed in zijn.