Slagingspercentages WRM 2018/2019

slagingspercentages WRM opleiding rijinstructeur

Wij zijn trots op de hoogste slagingspercentages!

Toen het IBKI de slagingspercentages over 1 april 2018 tot en met 31 maart 2019 publiceerde waren we verrast en dolblij tegelijkertijd. We hebben de hoogste slagingspercentages voor de opleiding rijinstructeur van alle opleiders van Nederland. En dat voor het tweede jaar op rij, waarbij we afgelopen jaar zijn doorgegroeid van 66,5 naar 70,2%!

Dat betekent dat de opleiding rijinstructeur via De VerkeersAcademie veel goedkoper en sneller is dan elders. Want je bespaart niet alleen tot wel 1500 euro op herexamenkosten, je hoeft ook niet maanden te wachten op een herexamen. Of twee, of drie herexamens.

Ook profiteer je tijdens de opleiding rijinstructeur bij De VerkeersAcademie ook van veel gratis extra's. Denk daarbij aan de training Rijschoolmarketing, de Rijopleiding in Stappen, de rijlessimulator en een app met meer dan duizend oefenvragen. Daarnaast bieden we je een gegarandeerde stageplek en een keur aan vervolgopleidingen om je verder te ontwikkelen. Tenslotte word je persoonlijk uitgenodigd voor de Startersdag voor rijscholen. Deze is alleen toegankelijk voor studenten van De VerkeersAcademie.

Ga daarom voor meer informatie over de opleiding rijinstructeur naar de opleidingspagina of maak direct een afspraak.