Word een succesvolle rijschoolondernemer

Wil je een eigen rijschool beginnen? Wanneer je de opleiding Rijschoolondernemer volgt bij De VerkeersAcademie ben jij uitstekend voorbereid op het ondernemerschap. Maar dat niet alleen! Deze Rijschoolondernemer opleiding omvat de bijscholing 60: Ondernemersvaardigheden en bijscholing 70: Gezonde en verantwoorde bedrijfsvoering en telt mee voor 4 dagdelen theoriebijscholing. De tweedaagse opleiding Rijschoolondernemer is ontworpen om je alle benodigde kennis en vaardigheden te bieden om een succesvolle rijschoolondernemer te worden en te blijven.

De opleiding duurt twee dagen en stoomt je klaar als aanstormend succesvol rijschoolondernemer

Neem de eerste stap naar je droomcarriĆØre

De tweedaagse opleiding telt mee voor de WRM-bijscholingen 60 en 70 en wordt verzorgd door professionals uit de rijschoolbranche. Er is een groot tekort aan rijinstructeurs en leerlingen zijn er overvloed. Alle seinen op groen dus voor je eigen rijschool! De onderwerpen en leerdoelen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn onder andere:

  • Een lesauto kopen of leasen;
  • Online rijschoolmarketing;
  • Belastingen en aftrekposten;
  • Ondernemersplan schrijven;
  • Verzekeringen;
  • Pensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Je lesprijs berekenen.

Meer informatie lees je onder het tabblad “Leerdoelen en informatie”.

Zij gingen je voor

Bij De VerkeersAcademie geloven wij in leren door doen. Je krijgt de kans om in de praktijk te oefenen en de kneepjes van het vak te leren. De Rijschoolondernemer opleiding is een bewezen succes. Onze studenten hebben succesvolle rijscholen gestart en soms laten groeien naar een grote rijschool voor alle rijbewijzen. Jij kunt dat ook! Tijdens de opleiding bouw je waardevolle relaties op met medestudenten en professionals uit de branche, wat je toekomstige succes zal ondersteunen.

“De Rijschoolondernemer opleiding werd goed verzorgd door deskundige docenten die erg prettig waren in de omgang. Ik had als aankomend rijschoolondernemer veel aan de ervaring van de professionals uit het vak. Vooral op het gebied van administratie en strategie heb ik veel geleerd. De opleiding bood me alle handvatten die ik nodig had om mijn rijschool tot een succes te maken. Zeker een aanrader. – Arnold -“