Meld je nu aan voor één van onze informatieavonden

Ben jij klaar voor jouw nieuwe toekomst?

informatie de verkeersacademie

Informatieavonden De VerkeersAcademie

De rijschoolbranche staat in volle bloei. Iedere goede rijschool is op zoek naar enthousiaste rijinstructeurs. En nieuwe rijscholen zitten binnen enkele maanden met een bomvolle agenda. Tenminste, rijinstructeurs van De VerkeersAcademie, want wij hebben de hoogste slagingspercentages van Nederland. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Laat je dan uitgebreid informeren

Een baan als rijinstructeur

Iedereen komt voor het punt te staan: vind ik het werk wat ik doe of deed nog wel leuk? Dat is het punt dat je jezelf afvraagt: wat wil ik nu echt?

  • Je vindt het leuk om auto te rijden;
  • Je vindt het leuk met mensen om te gaan;
  • Je vindt het leuk om een ander iets te leren;
  • En misschien vind je het wel leuk om een eigen bedrijf te hebben.

Dan is een baan als rijinstructeur iets voor jou. Onze contacten in de rijschoolbranche zorgen ervoor dat je al tijdens de opleiding verzekerd bent van een baan. En als je liever voor jezelf begint, dan helpen wij jou om een succesvolle rijschoolondernemer te worden. Geen franchise, maar gewoon echt je eigen rijschool.

Hoe we dat doen, vertellen we je graag tijdens een informatiesessie op één van onze vestigingen. Ook kun je kiezen voor een persoonlijk gesprek.

Jouw nieuwe toekomst

We vertellen je alles over de opleiding tot rijinstructeur, onze lesmethode en over hoe jouw nieuwe toekomst er uit kan zien. En daarnaast heb je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de geplande informatiesessies.

Liever een persoonlijk gesprek?

Kies je liever voor een persoonlijk gesprek of wil je snel met de opleiding starten? Maak dan persoonlijk kennis met ons. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek op één van onze vestigingen. Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij bellen jou dan voor een afspraak.


Ik wil liever een persoonlijk gesprek