Meld je nu aan voor één van onze informatieavonden

Ben jij klaar voor jouw nieuwe toekomst?

Informatieavond 28 april Coronaproof

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Laat je dan uitgebreid informeren. De VerkeersAcademie organiseert op donderdag 28 mei om 19.30 uur een extra online informatiebijeenkomst. Iedere goede rijschool is op zoek naar enthousiaste rijinstructeurs. En nieuwe rijscholen zitten binnen enkele maanden met een bomvolle agenda. Zeker rijinstructeurs van De VerkeersAcademie, want wij hebben de hoogste slagingspercentages van Nederland.

Jouw nieuwe toekomst

We vertellen je alles over de opleiding tot rijinstructeur, onze lesmethode en over hoe jouw nieuwe toekomst er uit kan zien. Ook kun je ervoor kiezen om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt. Zo'n online afspraak kan altijd.

Aanmelden

Hieronder vind je een overzicht van de geplande informatiesessies. De eerstvolgende informatiebijeenkomst is:

Liever een persoonlijk gesprek?

Kies je liever voor een persoonlijk gesprek of wil je snel met de opleiding starten? Maak dan persoonlijk kennis met ons. We maken graag een afspraak voor een intakegesprek. Tot 1 juni doen we dat online via Facetime of Skype. Vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen jou op voor een afspraak.

Een beller is sneller. Bellen voor een afspraak kan ook tijdens kantooruren van maandag tot en met zaterdag: 030 - 604 25 14


Ik wil liever een persoonlijk gesprek