Met succes leidinggeven aan je rijschool

Als rijschoolondernemer streef je naar succes en groei. Om daarin te slagen, is het van groot belang om te innoveren, je aan te passen en mee te bewegen met de markt, leerling en klant. Daarom is kennis opdoen over hoe je flexibel en wendbaar blijft, misschien wel het belangrijkste. Tegenslagen? Veranderingen in de markt? Meer focus op de zakelijke markt? Als rijschoolondernemer is het jouw taak om zaken aan te pakken en door te gaan. Maar hoe doe je dat?

In samenwerking met Kenneth Smit heeft De VerkeersAcademie een speciale eenmalige, training ontwikkeld, waarbij je aan de slag gaat met hoe je kunt meebewegen met veranderingen.

Ook reiken wij tips, tricks en handvatten aan om succesvol te ondernemen.

Haal het beste uit jezelf, je medewerkers én je rijschool

Als rijschoolondernemer wordt jouw functioneren grotendeels bepaald door de motivaties, kwaliteiten en prestaties van je medewerkers. Maar naast het aansturen en motiveren van mensen, ligt er nog veel meer op je bord waarmee je aan de slag moet. De training “Masterclass voor Rijschoolondernemers” geeft je handvatten om maximaal bij te dragen aan je doelstellingen en tegelijkertijd het beste in medewerkers naar boven te krijgen.

Uniek: helemaal gericht op rijscholen

Wat deze uniek maakt is dat hij helemaal gericht is op de rijschoolbranche. Tijdens deze unieke training verwerf je praktische vaardigheden en krijg je toegang tot de laatste inzichten op het gebied van communicatie. Je gaat veel oefenen, onder meer met voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk. Zo krijg je inzicht in het managementproces en in jezelf. Door praktische handvatten en feedback van de trainer en vanuit de groep van rijschoolondernemers, ontdek je hoe kleine veranderingen in gedrag leiden tot grote resultaten.

Voor wie is deze training?

Deze training is perfect voor ondernemers, managers en leidinggevenden in de rijschoolwereld, die willen leren hoe ze teamleden situatieafhankelijk motiveren en tegelijkertijd focus op het resultaat willen behouden.

Startdatum Donderdag 12 mei
Duur 4 dagen
Overige lesdagen 2 juni, 16 juni, 30 juni 2022
Lestijden 08.30 – 15.00 uur
Prijs 2.750,- excl. btw
Download de brochure