Deskundigheid

Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit

Een opleiding is een belangrijke investering in je toekomst en vraagt ook om een serieuze investering in tijd en geld. Dan móet het dus ook wel goed zijn en het beoogde resultaat opleveren.
De VerkeersAcademie beseft dat als geen ander. De hele organisatie is er dan ook op gericht om kwaliteit af te leveren en op te leiden voor erkende diploma’s.

Daarom werken we met de beste docenten, zijn de opleidingen op alle fronten erkend – bijvoorbeeld op basis van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM) – én onderhouden we naast het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) tevens nauwe contacten met brancheorganisaties zoals Bovag, exameninstanties als IBKI en CBR en het bedrijfsleven. Zo zorgen we voor een perfecte aansluiting van de opleidingen op de examens én op de arbeidsmarkt en haal je dus een optimaal rendement uit je investering.

We zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, onderdeel van VNO-NCW. Tevens beschikken we al sinds 2000 over het ISO 9001-certificaat en vormt als bewijs van onze kwaliteit.

Genomineerd voor beste leeromgeving

De VerkeersAcademie maakt voor alle leervormen gebruik van een online leeromgeving om jou een interactieve leerervaring te bieden. En dit doen we goed! Onze leeromgeving voor de instructeursopleiding is dit jaar genomineerd voor de aNewSpringAwards 2022 voor beste online lesmateriaal. De jury bestaat uit internationale experts op het gebied van online onderwijs.