Deskundigheid

Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit

Een opleiding is een belangrijke investering in je toekomst en vraagt ook om een serieuze investering in tijd en geld. Dan móet het dus ook wel goed zijn en het beoogde resultaat opleveren.
De VerkeersAcademie beseft dat als geen ander. De hele organisatie is er dan ook op gericht om kwaliteit af te leveren en op te leiden voor erkende diploma’s.

Daarom werken we met de beste docenten, zijn de opleidingen op alle fronten erkend – bijvoorbeeld op basis van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM) – én onderhouden we naast het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) tevens nauwe contacten met brancheorganisaties zoals Bovag, exameninstanties als IBKI en CBR en het bedrijfsleven. Zo zorgen we voor een perfecte aansluiting van de opleidingen op de examens én op de arbeidsmarkt en haal je dus een optimaal rendement uit je investering.

We zijn lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, onderdeel van VNO-NCW. Tevens beschikken we al sinds 2000 over het ISO 9001-certificaat en vormt als bewijs van onze kwaliteit.

Wij hebben Goud!

Wow! Onze OGS+instructeursopleiding is in de prijzen gevallen. Wij zijn de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in samenwerking met Onlinstuderen.com hebben ontwikkeld.