Over ons

Drive your future. De VerkeersAcademie.

Sinds 1971 zijn wij dagelijks bezig met het bijscholen en omscholen van professionals.

Heel veel mensen denken erover na om zich om te laten scholen. Jij bent dus niet de enige die nadenkt over een carrièreswitch. Elk jaar helpen wij honderden studenten die zichzelf omscholen tot bijvoorbeeld rijinstructeur. Omdat ander werk nu eenmaal meer voldoening geeft. Omdat je graag met mensen werkt. Omdat je anderen graag iets leert. Of omdat je graag je ervaring wilt delen.

Je hebt zelf ook de kans om je om te scholen. Jij zit aan het stuur van je eigen carrière. Dat is wat we bedoelen met Drive your future. Bepaal je eigen toekomst. Wij helpen je jouw droom uit te laten komen. Dat is waar wij al 50 jaar goed in zijn.

Dat lukt ons dankzij:

  • onze unieke lesmethode;
  • onze professionele begeleiding door je eigen mentor;
  • de hoogste slagingspercentages;
  • ons enorme netwerk waardoor stage en werk gegarandeerd is;
  • de mond-tot-mondreclame van onze tevreden studenten.

Wij gaan voor goud!

Wauw, we behoren tot de 3 finalisten voor de internationale aNewSpring Award in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die in samenwerking met Onlinestuderen.com is ontwikkeld.

Wil jij meer weten? Vraag de gratis studiegids aan of meld je aan voor een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt. Bel 030-6042514 of mail naar

info@deverkeersacademie.nl