Opleiding transportondernemer

Indien je ervoor kiest om bij ons je transportondernemer opleiding te volgen ben je na het behalen van je diploma ook direct internationaal bevoegd. Dat bespaart enorm veel kosten.

De opleiding transportondernemer omvat de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement;
  • Personeelsmanagement;
  • Calculatie;
  • Financieel management;
  • Wegvervoer goederen 1 en 2

Wij maken leren leuk!

Bij ons leer je met de tablet, laptop of papier. Je ontvangt vooraf de lesstof die we behandelen in de volgende les. Deze bereid je thuis voor. Als je moeite hebt met lezen, kun je de stof van de transportondernemer of niwo opleiding voor laten lezen. Tijdens de klassikale lessen toetsen we de lesstof en bespreken we de resultaten. We doen veel praktijkopdrachten, zodat je de geleerde theorie meteen om kunt zetten in de praktijk.

Extra begeleiding tijdens je opleiding transportondernemer

De VerkeersAcademie heeft een speciale lesmethode ontwikkeld voor studenten die eigen rijder willen worden. Deze methode is bijzonder geschikt voor mensen die speciale aandacht behoeven. Dat kan zijn omdat men wat lager is opgeleid of omdat het al enige tijd geleden is dat men in de schoolbanken heeft gezeten. Ook is onze manier van lesgeven bijzonder geschikt voor mensen die kampen met moeilijkheden op het gebied van het lezen en spreken van de Nederlandse taal. Bij deze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Gratis extra lessen

Je doet voor elk onderdeel examen op het moment dat jou dat het best uitkomt. De transportondernemer examens bestaan voor een belangrijk deel uit meerkeuzevragen. Mocht je onverhoopt zakken voor een van de vakken, dan word je door ons uitgenodigd om gratis extra lessen te volgen op school. Dit noemen we nou service van de zaak.

Transportondernemer worden? Vrijblijvend gesprek

Om je nog beter te informeren over het vak zelfstandig transportondernemer kun je onze studiegids aanvragen of downloaden. Ook kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek zodat je erachter kunt komen of de transportondernemer opleiding bij je past. Zo’n afspraak stelt je tevens in de gelegenheid om al je vragen te stellen en kennis te maken met de werkwijze en de mensen van De VerkeersAcademie.

Wij hebben Goud!

Wow! Onze OGS+instructeursopleiding is in de prijzen gevallen. Wij zijn de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in samenwerking met Onlinstuderen.com hebben ontwikkeld.