NIWO opleiding

De VerkeersAcademie bied je de mogelijkheid om een NIWO opleiding te volgen en je NIWO vergunning te halen. Je bent meteen internationaal bevoegd. Dat bespaart je gigantische kosten. De NIWO opleiding omvat de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement
  • Personeelsmanagement
  • Calculatie
  • Financieel management
  • Wegvervoer goederen internationaal

Startdata voor de NIWO opleiding transportondernemer

De VerkeersAcademie start drie keer per jaar met de NIWO opleiding in het kader van de niwo vergunning. Op alle vier de vestigingen is de opleiding tot transportondernemer te volgen.

We starten in januari, in april en in september. Je kunt ook kiezen voor een online studie. Bel ons om meer te weten over de mogelijkheden: 030-6042514.

Je NIWO vergunning halen

De VerkeersAcademie heeft een speciale lesmethode ontwikkeld voor mensen die de NIWO vergunning willen halen. Deze lesmethode is bijzonder geschikt voor mensen die speciale aandacht behoeven. Dat kan zijn, omdat men wat lager is opgeleid of dat het enige tijd is geleden dat men in de schoolbanken heeft gezeten. Ook is onze manier van lesgeven bijzonder geschikt voor mensen, die kampen met moeilijkheden op het gebied van het lezen en spreken van de Nederlandse taal.

Bij deze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Duur van de NIWO opleiding

Je hebt de keuze uit een dagopleiding, een zaterdagopleiding of je kiest ervoor om online te studeren (www.onlinestuderen.com)

De dagopleiding wordt verzorgd op woensdagen en vrijdagen. Je kunt je NIWO opleiding dan binnen 8 weken afronden. De zaterdagopleiding duurt zo’n 3 maanden. Je komt dan 9 zaterdagen naar school.

Indien je kiest voor studeren via het internet (www.onlinestuderen.com) bepaal je je eigen studietijd en studietempo.

niwo opleiding

Informatie over je NIWO vergunning halen

Opleidingskosten: profiteer van onze aanbieding

Transportondernemer Internationaal: € 1.995,= in plaats van € 2.850,=

Examenkosten worden apart in rekening gebracht.
De opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Daarnaast kun je op onze NIWO opleiding SOOB-subsidie aanvragen. Dat levert je ook weer vele honderden euro’s voordeel op.

Schrijf je hier direct in voor onze NIWO opleiding en bekijk het complete kostenoverzicht.

Vrijblijvend adviesgesprek

Om je nog beter te informeren kun je onze studiegids aanvragen of downloaden. Ook kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo’n afspraak stelt je in de gelegenheid om al je vragen te stellen over de NIWO opleiding en kennis te maken met de persoonlijke kant van De VerkeersAcademie.


Stel hier je vraag: