Transportondernemer
Ondernemersopleidingen

Transportondernemer

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs Blended learning Online studeren

Algemene informatie

Indien je ervoor kiest om bij ons je ondernemersopleiding te volgen ben je na het behalen van je diploma ook direct internationaal bevoegd. Dat bespaart enorm veel kosten. De opleiding omvat de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement;
  • Personeelsmanagement;
  • Calculatie;
  • Financieel management;
  • Wegvervoer goederen 1 en 2.

Wij maken leren leuk

Bij ons leer je met de tablet, laptop of papier. Je ontvangt vooraf de lesstof die we behandelen in de volgende les. Deze bereid je thuis voor. Als je moeite hebt met lezen, kun je de stof voor laten lezen. Tijdens de klassikale lessen toetsen we de lesstof en bespreken we de resultaten. We doen veel praktijkopdrachten, zodat je de geleerde theorie meteen om kunt zetten in de praktijk. 

Extra begeleiding

De VerkeersAcademie heeft een speciale lesmethode ontwikkeld. Deze methode is bijzonder geschikt voor mensen die speciale aandacht behoeven. Dat kan zijn omdat men wat lager is opgeleid of omdat het al enige tijd geleden is dat men in de schoolbanken heeft gezeten. Ook is onze manier van lesgeven bijzonder geschikt voor mensen die kampen met moeilijkheden op het gebied van het lezen en spreken van de Nederlandse taal. Bij deze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Gratis extra lessen

Je doet voor elk onderdeel examen op het moment dat jou dat het best uitkomt. De examens bestaan voor een belangrijk deel uit meerkeuzevragen. Mocht je onverhoopt zakken voor een van de vakken, dan word je door ons uitgenodigd om gratis extra lessen te volgen op school. Dit noemen we nou service van de zaak.

Vrijblijvend gesprek

Om je nog beter te informeren kun je onze studiegids aanvragen of downloaden. Ook kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Zo'n afspraak stelt je in de gelegenheid om al je vragen te stellen en kennis te maken met de persoonlijke kant van De VerkeersAcademie.

Lestijden en startdata

Nieuwegein Zaterdagopleiding Zaterdag 29 feb 08:30 - 15:00 uur 3 maanden
Nieuwegein Dagopleiding woensdag 18 mrt 08.30 - 15:00 uur 3 maanden
Zwolle Zaterdagopleiding Zaterdag 09 mei 08:30 - 15:00 uur 3 maanden
  Online studeren Meer informatie       -             -   

Klassikale opleiding:

 

 

Online opleiding (starten wanneer jij wilt):

 

SOOB-subsidie

Wanneer je bij De VerkeersAcademie je opleiding tot (internationaal) transportondernemer volgt, kom je mogelijk in aanmerking voor SOOB-subsidie. Hierdoor kan je opleiding ineens € 1.500,- goedkoper uitvallen. SOOB verstrekt subsidie voor alle zes modules. Op http://www.soobsubsidiepunt.nl kun je meer informatie vinden over de subsidiemogelijkheden.

Module Subsidiebedrag
Bedrijfsmanagement € 200,-
Personeelsmanagement € 200,-
Financieel management € 300,-
Calculatie € 300,-
Internationaal goederenvervoer € 200,-
Wegvervoer goederen € 300,-
TOTAAL € 1.500,-

Opleidingskosten

Lesmethode Opleidingskosten Examenkosten
Klassikale lessen € 1.995,-** € 780,00
Online studeren € 995,- € 780,00

De opleidingskosten zijn inclusief het online lesmateriaal, boeken en uitreikstukken. De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Examenkosten worden apart in rekening gebracht.

**Aanbieding klassikale opleiding

Altijd al graag transportondernemer willen worden? Dan is dit hét moment! Bij aanmelding voor 1 april 2020 berekenen we voor de hele opleiding geen 2.850 euro maar slechts 1.995 euro. Dat is een korting van maar liefst 30 procent. Deze korting is niet van toepassing wanneer er een beroep wordt gedaan op de SOOB-subsidie.

Fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden zijn je studiekosten fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst. In sommige gevallen kun je zelfs tot 52% terugontvangen. Daarnaast kun je op onze opleiding SOOB-subsidie aanvragen. Dat levert je ook weer vele honderden euro's voordeel op.

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs Blended learning Online studeren

Deel deze opleiding via sociale media