De VerkeersAcademie en Verkeersschool Wierks ontwikkelen wederom gezamenlijke opleiding

Na een succesvolle samenwerking met de rijinstructeurs opleiding, slaan De VerkeersAcademie en Verkeerssschool Wierks wederom de handen ineen. 19 september 2023 startte de eerste B opleiding in samenwerking met Wierks op locatie in Dordrecht. Een uniek project met succes. Met grote trots kunnen we melden dat we wederom een opleiding gaan starten bij de ANWB-rijschool. Dit keer in Rotterdam.

De VerkeersAcademie en Verkeersschool Wierks ontwikkelen wederom gezamenlijke opleiding

Dit keer starten we 13 februari 2024 met de opleiding tot transportondernemer. Irene Kramer, intermediair van De VerkeersAcademie: “Na een succesvolle samenwerking met Verkeersschool Wiekrs voor de B. opleiding, staan we te popelen volgend jaar te starten met de transportondernemer opleiding in Rotterdam. We bundelen onze krachten, en dat loont. We zijn zelfs momenteel aan het kijken voor een tweede startdatum voor de B. opleiding.”

Twee familiebedrijven
Net als De VerkeersAcademie is Verkeersschool Wierks een familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1965. Het bedrijf werd in 1965 opgericht door Ton Wierks sr. in Wielwijk en heeft intussen vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en Schelluinen. Wierks is een ANWB-rijschool voor de categorie├źn A, AM, B en BE en biedt tevens opleidingen voor vrachtwagen, bus, trekker, taxi en camper, evenals vele nascholingen. De VerkeersAcademie werd in 1971 opgericht en is uitgegroeid tot de grootste opleider van rijinstructeurs in Nederland, met een marktaandeel van circa 40 procent.

Geïnteresseerden voor dit opleidingstraject kunnen contact opnemen met Irene Kramer van De VerkeersAcademie via 030-6042514 en irene@deverkeersacademie.nl