Omscholen met baangarantie

Droom je er weleens van om van baan te wisselen? Om echt helemaal iets anders te doen en je leven een nieuwe wending te geven? Wist je dat je je bij De VerkeersAcademie kunt laten omscholen met baangarantie tot rijinstructeur?

Omscholen met baangarantie

Tijd voor een nieuwe stap

Veel cursisten die bij ons de rijinstructeur opleiding volgen, hebben zich laten omscholen met baangarantie en zijn een nieuwe carrière gestart. Onze cursisten komen uit allerlei branches en beroepen. Ze hebben echter allemaal 1 ding met elkaar gemeen: ze willen een nieuwe stap maken in hun carrière en in hun leven.

Of je nu uit de horeca komt, uit de zorg, uit een salesfunctie of altijd op kantoor hebt gewerkt: je kunt je altijd tot rijinstructeur laten omscholen. Ook voor jou is er 100% baangarantie. In onze vacaturebank vind je bijna dagelijks nieuwe vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Maar ook wanneer je je eigen rijschool wilt beginnen is een opleiding bij De VerkeersAcademie de beste keuze.

Omscholen met baangarantie tot rijinstructeur

Waarom kiezen mensen ervoor zich te laten omscholen tot rijinstructeur? Natuurlijk is het fijn om te weten dat je als rijinstructeur altijd verzekerd bent van werk en dat ook direct na je opleiding een baangarantie hebt. Maar dat is zeker niet het enige. Het vak is dynamisch en de branche is continue in beweging. Het is belangrijk werk. Je leidt mensen op tot veilige en volwassen verkeersdeelnemers.

5 redenen om je te laten omscholen

  • Het werk geeft veel voldoening en je krijgt veel waardering. Het is geweldig om iemand mede dankzij jouw inspanningen en kwaliteiten te zien slagen voor het rijexamen.
  • Het is een afwisselend beroep, geen dag is hetzelfde!
  • Als rijinstructeur heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Niet alleen als ondernemer, maar ook als rijinstructeur in loondienst.
  • Het frequente en persoonlijke contact met leerlingen en collega’s.
  • Je bent nooit te oud om rijinstructeur te worden. Je levenservaring is juist een pluspunt!

Als rijinstructeur geef je mensen iets waardevols mee

Je werkt voornamelijk met jonge mensen die je iets meegeeft waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Je leidt ze op tot bewuste en volwassen verkeersdeelnemers. Jijzelf weet vast ook nog heel goed wie je rijinstructeur was en hoe je rijlessen verliepen. Nu ben jij degene die ervoor zorgt dat jouw leerlingen niet alleen slagen voor het examen maar daarna ook veilig en met vertrouwen deelnemen aan het verkeer.

Zij hebben zich al laten omscholen

Of je nu 25 of 55 bent, je kunt je op elk moment laten omscholen met baangarantie tot rijinstructeur! Wij begrijpen dat je deze stap niet zomaar neemt. Het is toch een sprong in het diepe. Met de ondersteuning vanuit de VerkeersAcademie zal je deze sprong echter vol vertrouwen nemen.

Wij hebben al vele mensen geholpen met het nemen van deze nieuwe stap in hun loopbaan. Lees bijvoorbeeld het verhaal van René die een topbaan had in de ICT maar hier veel stress van ondervond. Nu werkt hij met heel veel plezier als fulltime motorinstructeur.

Of wat dacht je van Mary die een internationale baan had in de cosmeticabranche en nu haar eigen rijschool heeft? Mary heeft hierdoor de juiste balans tussen werk en privé weer kunnen vinden.

Word jij het volgende succesverhaal?

Mary volgde de opleiding met baangarantie

Omscholen met baangarantie bij De VerkeersAcademie

Rijinstructeurs die zijn opgeleid door De VerkeersAcademie hebben een streepje voor bij de start van hun carrière.

Wij zijn namelijk niet alleen het grootste, maar ook het best aangeschreven opleidingsinstituut voor rijinstructeurs in Nederland. Wij lopen voorop wanneer het gaat om de kwaliteit van ons lesmateriaal en onze lesmethoden.

Wij zijn er trots op dat we jaar in jaar uit het hoogste slagingspercentage halen van alle opleidingsinstituten.

Wanneer je veel waarde hecht aan deskundige leraren en kwaliteit van de opleiding en lesmaterialen, kies dan voor een opleiding met baangarantie bij De VerkeersAcademie.

In sommige gevallen betaalt het UWV mee aan je opleiding

Kom jij binnenkort terecht (of zit je al) in de ZW, WW of WIA? Grote kans dat het UWV bereidt is mee te betalen aan je omscholing tot rijinstructeur.

Wij werken op landelijk niveau samen met het UWV en helpen je uiteraard met je aanvraag bij je werkcoach. Belangrijk is om vooraf te informeren bij je werkcoach of je in aanmerking komt voor een omscholing. Krijg je groen licht? Dan kan je contact opnemen met onze collega Irene Kramer, zij verzorgt binnen De VerkeersAcademie het aanvraag traject. Zij helpt je niet alleen met het aanvragen van het scholingsbudget, maar regelt ook de baanintentie zodat je na het behalen van de opleiding gelijk aan de slag kan als rijinstructeur.

Bezoek de informatiebijeenkomst

Je bent eruit! Je wilt de stap nemen en je laten omscholen tot rijinstructeur. Hoe nu verder? Je hebt wellicht nog een aantal vragen. Je kunt je aanmelden voor één van onze informatiebijeenkomsten of voor een persoonlijk adviesgesprek.

Je hoort dan alles over de opleiding, het vak en de mogelijkheden die er voor jou zijn in onze branche. Je kunt alle vragen die je hebt stellen.

informatiebijeenkomsten

Direct inschrijven voor onze opleiding met baangarantie

Heb je je al georiënteerd en is alle informatie duidelijk? Dan kun je je natuurlijk ook direct inschrijven voor onze opleiding tot rijinstructeur. Maandelijks starten en nieuwe klassikale opleidingen. Eén van onze locaties is altijd bij je in de buurt! Liever online omscholen met baangarantie? Ook dat kan natuurlijk bij De VerkeersAcademie.

Wij verwelkomen je graag als cursist bij de VerkeersAcademie. De rijschoolwereld wacht op je!

direct inschrijven