Eigen rijder worden? De opleiding

Wil jij eigen rijder worden? In dit blog lees je alles over de opleiding. Onze hoge slagingspercentages halen we samen met jou, dankzij onze persoonlijke begeleiding.

Eigen rijder worden? De opleiding

We gaan het in dit blog dus hebben over “eigen rijder worden”. Want eigen rijder worden is makkelijker gezegd, dan gedaan. Met een beetje inzet van jou, helpt De VerkeersAcademie jou om eigen rijder te worden. We gaan het hebben over de opleiding om eigen rijder te worden.

De opleiding eigen rijder worden
Eigen rijder worden betekent examen doen in 6 vakken. Het gaat om de volgende vakken:

Personeelsmanagement
Bedrijfsmanagement
Calculatie
Financieel Management
Wegvervoer Goederen 1 en 2
De examens worden afgenomen door het CBR. En als jij naar school komt en je doet je stukje huiswerk, dan slaag je. Daar helpt De VerkeersAcademie je bij.

Nu met SOOB-subsidie en 855 euro korting!
Altijd al graag transportondernemer willen worden? Dan is dit hét moment! Bij aanmelding voor 1 mei berekenen we voor de hele opleiding geen 2.850 euro maar slechts 1.995 euro. Dat is een korting van maar liefst 30 procent.

Lesmethode Opleidingskosten Examenkosten
Klassikale lessen € 1.995,-** € 780,00
Online studeren € 995,- € 780,00
De opleidingskosten zijn inclusief het online lesmateriaal, boeken en uitreikstukken. De genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Examenkosten worden apart in rekening gebracht.

Maak een afspraak en maak je droom waar
Bel 030-6042514 voor meer informatie of voor een afspraak bij De VerkeersAcademie. Of vul onderstaand antwoordformulier in.