1 op 3 rijscholen heeft wachtlijst van een half jaar of langer

Er is grote drukte bij de Nederlandse rijscholen. Op dit moment wacht het overgrote deel van de leerlingen meer dan 24 weken voordat ze hun eerste rijles hebben. De rijschoolbranche heeft het daarmee drukker dan ooit en de leerlingen blijven maar komen. Dit blijkt uit een poll van nieuwssite RijschoolPro onder rijscholen.

100% baangarantie

Door de enorme drukte en het grote tekort aan rijinstructeurs, is dit het ideale moment om je te laten opleiden tot rijinstructeur of om je eigen rijschool te beginnen. Momenteel heb je namelijk 100% kans op baangarantie en ben je verzekerd van een afwisselende en leuke baan. De rijschoolbranche staat bekend om de dynamiek. Niet één les is hetzelfde, niet één leerling is hetzelfde.

(tekst gaat verder onder de foto)

1 op 3 rijscholen heeft wachtlijst van een half jaar of langer

Je eigen rijschool beginnen

Ook het starten van je eigen rijschool is momenteel een zeer vruchtbare keuze. Naast de weg naar vrijheid, is de keuze om rijschoolondernemer te worden een keuze die garant staat voor een volle agenda met leerlingen. Het beginnen van je eigen rijschool kent uiteraard uitdaging en een ondernemersgeest, maar is laagdrempeliger dan je zal verwachten. Je hebt geen voorraad nodig, geen eigen pand nodig en je kunt je eigen rijschool runnen op de manier zoals jíj dat wilt.

Redenen om je te laten omscholen tot rijinstructeur

  • Het werk geeft veel voldoening en je krijgt veel waardering. Het is geweldig om iemand mede dankzij jouw inspanningen en kwaliteiten te zien slagen voor het rijexamen.
  • Het is een afwisselend beroep, geen dag is hetzelfde!
  • Als rijinstructeur heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Niet alleen als ondernemer, maar ook als rijinstructeur in loondienst.
  • Het frequente en persoonlijke contact met leerlingen en collega’s.
  • Je bent nooit te oud om rijinstructeur te worden. Je levenservaring is juist een pluspunt!

Direct inschrijven voor onze opleiding met baangarantie

Neem die stap en schrijf je in. Laat je omscholen met baangarantie bij De VerkeersAcademie. de vraag binnen de rijschoolbranche is groter dan ooit. We verwelkomen je graag bij ons op locatie en begeleiden je van A tot Z.

direct inschrijven