Rijinstructeur worden in regio Den Haag

Rijinstructeursopleiding regio Den Haag

Ben je woonachtig in regio Den Haag en wil je rijinstructeur worden? Dan zit je bij ons goed. Met het diploma rijinstructeur / rijschoolhouder van De VerkeersAcademie heb je een namelijk behoorlijk streepje voor op de rest. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1971 de opleiding tot rijinstructeur verzorgd. Door de jaren heen hebben we ons opleidingsaanbod verder uitgebreid met diverse vervolgopleidingen tot rijinstructeur, ondernemersopleidingen en chauffeursopleidingen. Vanaf 1 februari 2017 kun je ook vanuit onze nieuwe locatie in Delft de (vervolg)opleiding tot rijinstructeur volgen. De vestiging is dicht gelegen bij zowel de A4 en A13 en ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Vanuit Den Haag of Rotterdam ben je al binnen 20 tot 25 minuten bij ons op locatie.

Wat houdt de opleiding tot rijinstructeur in?

De opleiding bestaat uit drie fases en omvat in het kort de volgende onderdelen:

  • Fase 1 (1A Theorie van de rijtaak, 1B Voertuig- en verkeersbeheersing)
  • Fase 2 (2A Lesvoorbereiding, 2B Lesuitvoering en evalueren)
  • Fase 3 (Stage en eindexamen)

Wanneer je alle vijf de examens met een voldoende hebt afgelegd ontvang je jouw bevoegdheidspas en mag je jezelf officieel rijinstructeur noemen. Bij ons leiden we je op tot het vak rijinstructeur met ons totaalpakket. In dit pakket zitten onder andere een gratis mobile app met 1000+ oefenvragen, gebruik van onze rijlessimulator, de gratis module rijschoolmarketing, persoonlijke begeleiding en stagegarantie. Ook hebben wij als enige in Nederland de Rijopleiding In Stappen (RIS) standaard opgenomen in ons basisopleiding voor rijinstructeurs. De rijinstructeur opleiding in regio Den Haag is te volgen als dag-, zaterdag- of avondstudie. Je kunt dan kiezen voor klassikaal les en blended learning. Wil je liever zelf bepalen waar en wanneer je les volgt? Kies dan voor onze e-learning variant. Je kunt dan je diploma al binnen 4 maanden op zak hebben!

Als rijinstructeur werken in regio Den Haag

Een baan als rijinstructeur is een enorm veelzijdig beroep. Het is een baan met veel afwisseling, waar geen één dag hetzelfde is en je elke dag weer nieuwe personen tegenkomt. Ook heb je als rijinstructeur ontzettend veel vrijheid. Je bepaalt tenslotte zelf op welke dagen en tijden je wilt werken. Zodra je de opleiding succesvol hebt afgerond, kun je direct aan de slag. Dankzij ons uniek en zeer sterk netwerk zijn wij in staat om je altijd aan een baan te helpen. Wij werken nauw samen met alle grote en erkende rijscholen in heel regio Den Haag.

Ik wil rijinstructeur worden!

Direct starten met de opleiding tot rijinstructeur in Den Haag of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 030 – 604 25 14 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl. We staan je graag te woord.

Is Den Haag te ver uit de richting voor je? Wij bieden de opleiding tot rijinstructeur ook aan in (regio) Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Zwolle en Arnhem. Hopelijk tot snel.