DANKZIJ DE VERKEERSACADEMIE ALS RIJINSTRUCTEUR IN TILBURG AAN DE SLAG

Rijinstructeur opleiding Tilburg

Jill volgt de opleiding rijinstructeur en Tilburg is de regio waar ze woont.

Rijinstructeur opleiding Tilburg

Woont u in de regio van Tilburg en wilt u een opleiding tot rijinstructeur in Tilburg volgen? Met de opleidingen tot rijinstructeur die wij aanbieden, heeft u binnen de kortste keren niet alleen uw opleiding gehaald, maar ook baangarantie! Volg onze opleiding tot rijinstructeur in Tilburg. Tenminste, als u wilt kiezen voor een academie die al sinds 1971 staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

DE VERKEERSACADEMIE is gevestigd in diverse plaatsen in Nederland. Tilburg ligt op ongeveer twintig minuten van onze opleidingslocatie. Bij het volgen van een opleiding tot rijinstructeur volgen in Tilburg is DE VERKEERSACADEMIE een logische keuze!

Opleiding tot rijinstructeur Tilburg

De grote vraag is vaak `Hoe kan ik rijinstructeur worden?`. Als u rijinstructeur wilt worden, dient u vijf examens af te leggen. Wanneer u het eindexamen haalt bent u officieel rijinstructeur. Bij DE VERKEERSACADEMIE leiden we u op tot het vak rijinstructeur met ons totaalpakket. In dit pakket zitten onder andere klassikale lessen, een gratis vragenapp, praktijklessen onder leiding van leuke topdocenten. Er is de mogelijkheid tot dag-, zaterdag- of avondstudie en u kunt kiezen voor e-learning en blended learning.

Wanneer u geen vooropleiding heeft, kunt u een geschiktheidstest afleggen bij het IBKI. Meer weten over het volgen van een opleiding tot rijinstructeur in Tilburg? Lees hier verder.

Als rijinstructeur in Tilburg aan de slag

Werken als rijinstructeur biedt een groot aantal voordelen. U zult de vrijheid ervaren. Ook werkt u met mensen. Daarnaast profiteert u bij DE VERKEERSACADEMIE van korting wanneer u het gehele bedrag voor de opleiding in één keer betaalt. Het belangrijkste voordeel van DE VERKEERSACADEMIE is dat u met het diploma van DE VERKEERSACADEMIE snel als rij-instructeur aan de slag kunt. Wij werken namelijk nauw samen met alle grote en beste verkeersscholen in Tilburg en omgeving.

Direct starten met de opleiding tot rijinstructeur in Tilburg of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor al uw vragen! Wij bieden de opleiding tot rijinstructeur ook aan in Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Zwolle, Arnhem.