RIS instructeur
WRM-bijscholingen

Rijopleiding in Stappen

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs

Algemene informatie

Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij jij jouw leerling stap-voor-stap leert rijden. Hiermee wordt hij/zij nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Omdat wij enkel het beste willen voor onze studenten hebben we de RIS inmiddels standaard opgenomen in onze basisopleiding voor rijinstructeurs. 

Daarnaast bieden wij de Rijopleiding in Stappen ook aan als vervolgopleiding voor rijinstructeurs die nog klassiek geschoold zijn. Nu dat het CBR gestopt is als opleider heeft zij deze opleiding onder meer aan De VerkeersAcademie overgedragen. Aangezien de Rijopleiding in Stappen tevens gelijk staat aan twee dagen theoriebijscholing sla je ook nog eens twee vliegen in één klap.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een certificeringsaudit door het CBR. Deze audit plan je zelf in via TOP Online op het moment dat het jou het best uitkomt. Na het behalen van de audit ontvangt een certificaat van het CBR en De VerkeersAcademie en mag je jezelf officieel RIS-instructeur noemen.

Lestijden en startdata

Bij minimaal tien deelnemers kunnen we de bijscholing ook in company op locatie geven. De opleiding neemt 4,5 theoriedagen in beslag en gedurende 1,5 dag brengen we het geleerde in de praktijk.
 

Nieuwegein donderdag 16 januari

Opleidingskosten

De opleidingskosten bedragen € 899,- 

Fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden zijn je studiekosten fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst. In sommige gevallen kun je zelfs tot 52% terugontvangen. 

Direct inschrijven

Kies de methode die bij je past:

Klassikaal onderwijs Blended learning Online studeren

Deel deze opleiding via sociale media