Interessant beroep voor vrouwen

opleiding rijinstructeur vrouwen

Een beroep dat bij je past!

Rijles geven is ongelooflijk leuk. Je plant je eigen lessen en hebt daardoor enorm veel vrijheid in je werktijden. Je kunt parttime of fulltime werken. Je kunt ook je eigen werktijden plannen, zodat je eventueel rekening kunt houden met je gezin. Helemaal wanneer je kiest voor de vrijheid van een eigen rijschool. En elk uur een andere leerling iets leren zorgt voor enorm veel afwisseling in je werk. Je bezorgt je leerlingen een onvergetelijke tijd. Ze zijn je dan ook enorm dankbaar, omdat jij ze aan het rijbewijs hebt geholpen. En ook niet onbelangrijk:

Je bent zeker van een baan.

Vrouwen hebben minimaal 1 grote pré: ze zijn vrouw. En er zijn nog veel te weinig vrouwelijke rijinstructeurs. Het merendeel van de meisjes geeft de voorkeur aan een vrouwelijke rijinstructeur. Ook een grote groep jongens kiest liever voor een vrouwelijke rijinstructeur. En het aantal vacatures in de branche is enorm groot. Je komt zeker aan de bak.

Of je begint je eigen rijschool. Ook daar liggen talloze kansen.

Altijd bij jou in de buurt

Waar je ook woont: we zitten altijd bij jou in de regio. Onze scholen bevinden zich in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om de theorie via e-learning te volgen.

Kies de studie die bij je past

We bieden de volgende studiemogelijkheden aan:

  • Klassikaal onderwijs: 1 of 2 keer per week naar school
    • dagopleiding, zaterdagopleiding, avondopleiding
  • Blended learning: 1 keer per 2 of 3 weken naar school
  • E-learning: alleen voor de praktijklessen naar school

Ben je geinteresseerd? Klik dan op de button voor meer informatie.

Meer informatie


Uw vraag aan ons: