Transportondernemer worden

De VerkeersAcademie biedt u de mogelijkheid een goede ondernemersopleiding te volgen. U bent meteen internationaal bevoegd. Dat bespaart u gigantische kosten. De opleiding omvat de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement
  • Personeelsmanagement
  • Calculatie
  • Financieel management
  • Wegvervoer goederen internationaal

Startdata voor de opleiding transportondernemer niwo vergunning

De VerkeersAcademie start drie keer per jaar met de opleiding in het kader van de niwo vergunning. Op alle vier de vestigingen is de opleiding tot transportondernemer te volgen.

We starten in januari, in april en in september. Je kunt ook kiezen voor een online studie. Bel ons om meer te weten over de mogelijkheden: 030-6042514.

Je niwo vergunning aanvragen

Extra begeleidig

De VerkeersAcademie heeft een speciale lesmethode ontwikkeld. Deze lesmethode is bijzonder geschikt voor mensen die speciale aandacht behoeven. Dat kan zijn, omdat men wat lager is opgeleid of dat het enige tijd is geleden dat men in de schoolbanken heeft gezeten. Ook is onze manier van lesgeven bijzonder geschikt voor mensen, die kampen met moeilijkheden op het gebied van het lezen en spreken van de Nederlandse taal.

Bij deze aanpak staat niet alleen het leren centraal. Dankzij de persoonlijke begeleiding wordt ook gewerkt aan zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Duur van de opleiding

U heeft de keuze uit een dagopleiding, een zaterdagopleiding of u kiest ervoor om online te studeren (www.onlinestuderen.com)

De dagopleiding wordt verzorgd op woensdagen en vrijdagen. U kunt uw opleiding dan binnen 8 weken afronden. De zaterdagopleiding duurt zo’n 3 maanden. U komt dan 9 zaterdagen naar school.

Indien u kiest voor studeren via het internet (www.onlinestuderen.com) bepaalt u uw eigen studietijd en studietempo.

informatie over de opleiding transportondernemer

Opleidingskosten: profiteer van onze aanbieding

Transportondernemer Internationaal: € 1.995,= in plaats van € 2.850,=

Examenkosten worden apart in rekening gebracht.
De opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Daarnaast kunt u op onze opleiding SOOB-subsidie aanvragen. Dat levert u ook weer vele honderden euro’s voordeel op.

Vrijblijvend gesprek

Om u nog beter te informeren kunt u onze studiegids aanvragen of downloaden. Ook kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Zo’n afspraak stelt u in de gelegenheid om al uw vragen te stellen en kennis te maken met de persoonlijke kant van De VerkeersAcademie.


Uw vraag aan ons: