We’re hiring! WRM docent ZZP

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. We zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid. Het zal je zeker niet ontgaan zijn dat de vraag naar goed opgeleide instructeurs toeneemt. Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons docententeam in Nieuwegein op zoek naar WRM-docenten op zzp-basis met werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag (minimaal twee dagen in de week beschikbaar).

We’re hiring! WRM docent ZZP

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor rijinstructie en het overbrengen van kennis? Heb je ruime ervaring als rijinstructeur en ben je in het bezit van de WRM-B bevoegdheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoge kwaliteitsnorm

Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten.

  • Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou.
  • Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde.
  • Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.
  • Een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs.
  • MBO-niveau of hoger

Leergierig en flexibel

Als docent binnen onze WRM-B instructeursopleiding speel je een cruciale rol in het overbrengen van kennis en vaardigheden aan onze toekomstige rijinstructeurs. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende en interactieve lessen, waarbij je zowel theoretische concepten als praktische toepassingen behandelt. Daarnaast begeleid je deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat zij met vertrouwen en deskundigheid de weg op kunnen als gekwalificeerde instructeurs.

Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging

Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit in rijinstructie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Solliciteren

Wij zijn de grootste opleider voor rijinstructeurs in Nederland! We hebben locaties door het hele land; Nieuwegein, Best, Zwolle, Delft, Arnhem en Amsterdam. Als familiebedrijf werken we al drie generaties aan een enorm netwerk, waardoor een baan en/of een stage een garantie is. Ook als je rijinstructeur bent en door wil groeien naar motor- of vrachtauto-instructeur of wanneer je je wil specialiseren op het gebied van faalangst of autisme en ADHD ben je bij De VerkeersAcademie aan het juiste adres.

Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie kun je tot en met 15 mei a.s. per e-mail richten aan:
De VerkeersAcademie
T.a.v. Irene Kramer
via irene@deverkeersacademie.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.