WRM-docent voor de zaterdagen gezocht voor vestiging Zwolle

Wil jij je eigen rijschool combineren met het vak van docent bij De VerkeersAcademie. Dat kan nu, omdat wij een leuke vacature hebben op onze vestiging in Zwolle.

Als grootste rij-instructeurs-opleidingsinstituut van Nederland bieden wij een groot scala aan opleidingen voor rij-instructeurs, taxichauffeurs en taxi- en andere vervoersondernemers.

Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft en wij verzorgen ook opleidingen op locatie. Door nieuwe ontwikkelingen zijn wij op zoek naar docenten uit de omgeving Zwolle, die in ieder geval op zaterdagen zowel de theorie als de praktijk van de instructeursopleiding B kunnen geven.

Hoge kwaliteitsnorm
Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en C en een geldig rijbewijs. Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde. Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou. Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.

Leergierig en flexibel
Heel in het kort bestaan jouw werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn. Je begeleidt en coacht jouw studenten. Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging
Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je verdient daarbij een salaris dat in de Nederlandse rijschoolbranche geen gelijke kent. Daarnaast biedt het werken bij De VerkeersAcademie vele andere voordelen.

Je sollicitatie kun je schriftelijk richten aan:
De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl