WRM-bijscholing Gesprekstechnieken is een training op niveau

Op 24 maart was de primeur. Eigenlijk zou de bijscholing al eind vorig jaar hebben plaatsgevonden, maar ging dat niet vanwege de lockdown. Nu wel en de reacties waren heel erg positief. Ontdek waarom deze WRM-bijscholing een training is op hoog niveau en waar je als rijinstructeur echt veel aan hebt.

WRM-bijscholing Gesprekstechnieken is een training op niveau

Wat de training inhoudt?

In deze training gesprekstechnieken is ons uitgangspunt de dagelijkse praktijk van jou als rijinstructeur. Naast theorie gaan we ook veel oefenen met behulp van een professionele trainingsacteur. Leren door doen is namelijk de leukste manier van leren!

Onder leiding van een ervaren trainer richten we ons op de soms lastige en moeilijke gesprekken die je als rijinstructeur voert met leerlingen, ouders en examinatoren. Na deze training ben je beter in staat om deze effectiever en prettiger te laten verlopen.

Reacties van de deelnemers: “Een aanrader”

Een van de deelnemers was Ruud Schreijer, eigenaar van de gelijknamige rijschool uit Hoorn. “Wij hebben deelgenomen, omdat de vragen die wij krijgen, zowel in de auto als telefonisch, steeds minder gaan over het “product”, maar meer over prijs en weinig lessen. Sommige van mijn medewerkers hebben daar moeite mee.” Dus nam hij al zijn collega’s mee.

“Het draait meer om hoe voorkomen we deze telefoontjes. Dus met andere woorden, hoe tackel je dat in de auto al. Uiteraard hebben we de cursus geëvalueerd en heeft het geleid tot andere ingangen, dus we hebben de bijscholing positief ontvangen.”

Ook Leonie Grave van Rijschool Grave uit Bathmen nam haar collega mee. “Omdat ik veel waarde hecht aan de communicatie met ouders, leerlingen, collega’s en examinatoren. Tijden veranderen en ook de communicatie met anderen verandert. De bijscholing was best intensief en na afloop van de cursus ging ik naar huis met het gevoel zeker iets geleerd te hebben. Het oefenen met een acteur is erg leerzaam en leuk om te doen en zij deed het ook erg goed. Ook de feedback van de andere cursisten helpt je om na te denken hoe je gesprekken voert. Kortom, leerzame dag die ik collega’s zeker zal aanraden.”

Profiteer van de introductieaanbieding

Op dit moment kost deze bijscholing € 299. Dat is echter een introductieaanbieding. Vanaf 1 september zal de prijs € 375 zijn.

Inbegrepen zijn: de lessen onder leiding van een professionele en ervaren communicatietrainer, live oefenen met een trainingsacteur, naslagwerk met praktische tips, lunch en aan- en afmeldkosten IBKI.

Profiteer van die aanbieding en meld je nú aan voor de training op:

woensdag 26 mei Nieuwegein woensdag 7 juli Nieuwegein Naar de opleidingspagina