Word nu WRM-docent (zzp) in Arnhem en/of Best!

De VerkeersAcademie zet in heel Nederland de toon op het gebied van instructeursopleidingen. We zijn enorm trots op de hoge slagingspercentages en de hoge studenttevredenheid.

Het zal je zeker niet ontgaan zijn dat de vraag naar goed opgeleide instructeurs toeneemt. Daarom zijn wij ter uitbreiding van ons docententeam op zoek naar WRM-docenten op zzp-basis voor onze vestigingen in Arnhem en Best.

Word nu WRM-docent (zzp) in Arnhem en/of Best!

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor rijinstructie en het overbrengen van kennis? Heb je ruime ervaring als rijinstructeur en ben je in het bezit van de WRM-B bevoegdheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoge kwaliteitsnorm

Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten.

  • Je ervaring is veelzijdig: je weet wat het is om ‘voor de klas’ te staan, training, coaching en begeleiding hebben weinig geheimen voor jou.
  • Je hebt actuele kennis van de verkeerswetgeving en/of onderwijskunde.
  • Je bent bereid om zowel theorielessen als praktijklessen te verzorgen.
  • Ervaring in de rijschoolbranche is vereist.
  • Een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en een geldig rijbewijs.
  • MBO-niveau of hoger
  • Woonachtig in de omgeving van Arnhem en/of Best.

Leergierig en flexibel

Als docent binnen onze WRM-B instructeursopleiding speel je een cruciale rol in het overbrengen van kennis en vaardigheden aan onze toekomstige rijinstructeurs. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende en interactieve lessen, waarbij je zowel theoretische concepten als praktische toepassingen behandelt. Daarnaast begeleid je deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat zij met vertrouwen en deskundigheid de weg op kunnen als gekwalificeerde instructeurs.

Je werkt samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat heb je zeker nodig om in deze functie te kunnen floreren.

Een uitdaging

Wij bieden je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit in rijinstructie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Solliciteren?

Je sollicitatie kun je tot en met 11 augustus 2024 per e-mail richten aan:

De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl