Wij hebben Goud!

Wow! Onze OGS+instructeursopleiding is in de prijzen gevallen. Wij zijn de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’. De internationale vakjury prijst vooral de didactische aanpak. Het gaat om de opleiding tot instructeur voor het rijden met optische en geluidssignalen -waaronder ambulances en brandweerauto’s -, die we in samenwerking met Onlinstuderen.com hebben ontwikkeld.

Wij hebben Goud!

Internationale vakjury heel positief

Volgens de vakjury blinkt deze opleiding uit vanwege de didactische aanpak inclusief analyses en interviews, en het gebruik van de online leerresultaten voor de klassikale- en prakijktrainingen. De genomineerde opleiding is ontwikkeld voor rijinstructeurs die zich willen specialiseren op het gebied van optische en geluidssignalen (OGS), oftewel voor het opleiden van chauffeurs bij ambulancediensten, brandweer, Rijkswaterstaat en andere instellingen. Er wordt in dit traject op een innovatieve manier gebruik gemaakt van een mix van klassikaal onderwijs, theorie, praktijk en online (zelf)studie om de opleiding zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Spannende finale

Samen met Onlinestuderen.com hebben we de finale mogen beleven. Een online evenement met deelnemers van over de hele wereld. Het personeel kreeg vrij, de voicemail werd ingeschakeld en met z’n allen hebben we de finale kunnen kijken. De inzendingen van de concurrenten werden als eerste getoond en onze opleiding met Onlinestuderen.com kwam als laatste aan bod. ‘Save the best for last’ wordt wel eens gezegd maar of deze vlieger ook dit keer op ging?

Rond 11.15 uur kwam het verlossende woord: onze OGS+instructeursopleiding is de winnaar van de aNewSpring award 2023 in de categorie ‘Most impactful learning journey’!

Onder luid gejuich, confetti én champagne werd dit moment met het hele team gevierd! We kijken met een zeer grote glimlach terug op een prachtige finale met de ‘Most impactful learning journey’-award in de pocket!

Wil jij ook een impactvolle opleiding?

Wil je meer informatie over de OGS+instructeursopleiding of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Maak dan hier een afspraak met mij, Gijs Kantelberg van De VerkeersAcademie.