Laat je inspireren tijdens de Week van de Rijschool!

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 mei organiseert De VerkeersAcademie met verschillende partners de “Week van de Rijschool”. Tijdens deze week willen we jou inspireren, kennis met je delen en bovendien helpen om je rijschool nu te versterken. En omdat het hele bijzondere tijden bieden wij jou deze mogelijkheid helemaal gratis aan.

Maandag 11 mei: laat je inspireren
Op maandag 11 mei willen we je inspireren met innoverende onderwerpen en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de webinars word je niet alleen bijgepraat over de Coronacrisis en hoe je straks weer goed op kunt starten. Je wordt ook geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen binnen de rijschoolbranche en waarmee je met jouw rijschool mee aan de slag kan. Je ontvangt hand-outs en stappenplannen waarmee je de rest van de week zelf aan de slag kan. Op vrijdag gaan we daarmee verder

Woensdag 13 mei: een hele dag voor starters
Deze dag staat De Startersdag op het programma. Gedurende een interactief online programma worden diverse presentaties gegeven en workshops georganiseerd. Ook kun je als deelnemer je vragen stellen aan een deskundige op het gebied van bijvoorbeeld leasing, boekhouding of het aanvragen van rijexamens.

Vrijdag 15 mei: samen aan de slag
Op de vrijdag komen we weer digitaal bij elkaar en evalueren we je opgedane kennis en lopen we samen alle vragen en voorbeelden door, zodat jij binnen een week tijd jouw rijschool op tot wel acht punten hebt verbeterd!

Onderwerpen

Hoe vergroten we de waarde van de gevaarherkenningstoets?
Alles over de mogelijkheden van ADAS binnen de rijopleiding
Zo maak je jouw eerste Facebook advertentie
Alle compensatieregelingen en tips voor jouw rijschool op een rij
Beginnend bestuurders en de rol van ervaringskilometers
Zo maak je een liquiditeitsbegroting voor 2020
Alles over de WRM
Zo schrijf je een goede blog voor op jouw website
Voor elk onderwerp komt een expert uit het vakgebied aan het woord om jou alle tips en voorbeelden te geven die je nodig hebt. Via de chat kun je live jouw vragen stellen.

Aanmelden
Voor de week van de rijschool meld je je aan op www.weekvanderijschool.nl

Starters melden zich voor De Startersdag aan op https://www.rijschoolvandaag.nl/startersdag/