SOOB-subsidie voor opleiding transportondernemer

In de sector transport en logistiek is er voortdurend vraag naar goed geschoolde medewerkers en transportondernemers. Door de huidige vergrijzing zal deze vraag de komende jaren alleen nog maar meer gaan toenemen. Het Sectorinstituut wil door het verstrekken van SOOB-subsidies (toekomstige) medewerkers en transportondernemers stimuleren om opleidingen en bijscholingen te blijven volgen binnen de transportbranche. Als je bijvoorbeeld een NIWO-vergunning wilt halen, kun je door het aanvragen van deze subsidie maar liefst € 1.500 euro besparen op de opleiding tot transportondernemer.

SOOB-subsidie opleiding transportondernemer
Wanneer je ervoor kiest om bij ons de opleiding tot (internationaal) transportondernemer te volgen, kom je in aanmerking voor SOOB-subsidie. Dit bespaart enorm veel kosten. SOOB verstrekt subsidie voor alle zes modules. Hierdoor wordt het aanvragen van een NIWO-vergunning maar liefst 1500 euro goedkoper.

Module Subsidiebedrag
Bedrijfsmanagement € 200,-
Personeelsmanagement € 200,-
Financieel management € 300,-
Calculatie € 300,-
Internationaal goederenvervoer € 200,-
Wegvervoer goederen € 300,-

De VerkeersAcademie helpt bij het aanvragen van SOOB-subsidie
Wil je de opleiding transportondernemer volgen bij De VerkeersAcademie en SOOB-subsidie aanvragen? Bezoek dan www.soobsubsidiepunt.nl voor meer informatie. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 604 25 14 of door een mail te sturen naar info@deverkeersacademie.nl. Wij ondersteunen je graag bij het indienen van je subsidieaanvraag.