Slagingspercentages gestegen tot boven 70%

Het exameninstituut IBKI publiceert elk kwartaal de slagingspercentages van alle instructeursopleidingen. Gisteren publiceerde het IBKI de slagingspercentages over de periode april 2018 tot en met maart 2019. En trots dat we zijn!

Slagingspercentages gestegen tot boven 70%

We zijn de tel een beetje kwijtgeraakt. Maar dit is het zoveelste kwartaal op rij dat we stijgende slagingspercentages kunnen laten zien. De afgelopen 12 maanden lag het slagingspercentage voor het eerst boven de 70% en dat is fors hoger dan gemiddeld in Nederland. Sterker nog: het zijn de beste resultaten van alle grote instructeursopleiders van Nederland. Alle collega’s werken dagelijks om de kwaliteit keer op keer te verbeteren. En daarbij geholpen door onze unieke studiemethode.

Enorm trots
Wij zijn met z’n allen enorm trots op deze teamprestatie. Vooral omdat we weten dat we onze studenten een goede toekomst bieden in de rijschoolbranche. Ze komen goed voorbereid op het examen én op de arbeidsmarkt. Het is niet voor niets dat rijinstructeurs van De VerkeersAcademie een streepje voor hebben.

We gaan bij De VerkeersAcademie niet op onze lauweren rusten en blijven zoeken naar mogelijkheden om de kwaliteit nog verder te verbeteren.