RIS-update 2.0

De RIS gaat veranderen. En dat heeft voor iedereen die RIS-instructeur is of wil worden een aantal gevolgen. De afgelopen tijd heeft het CBR geïnvesteerd in het updaten van de RIS. De reden is, dat de kwaliteit weer een impuls kon krijgen. En belangrijker: de kwaliteit van de RIS-instructeurs en vooral ook de RIS-docenten wordt met deze veranderingen beter gewaarborgd.

RIS-update 2.0

Wat zijn de gevolgen?

Op onderdelen gaat de RIS grondig veranderen. We noemen de 3 belangrijkste veranderingen.Allereerst wordt de wijze van noteren van doel-middel op de schop gegooid. Daarnaast wordt de taxonomiecode van Bloom toegevoegd aan de RIS-methodiek. En de derde belangrijke wijziging is het opnemen van “leren leren”, niet te verwarren met “lerend leren”. Door het fenomeen leren leren ga je als RIS-instructeur nog meer inspelen op de reeds aanwezige kennis en kunde van de leerling.

De oplossing voor RIS-instructeurs

Om bestaande RIS-instructeurs mee te nemen in deze grondige wijzigingen is er een nieuwe tweedaagse RIS-bijscholing ontwikkeld, die als 68: RIS-update 2.0 meetelt voor vier dagdelen WRM-bijscholing.

Word up-to-date en volg de RIS-update 2.0

We hebben de bijscholing RIS-update 2.0 gepland op de verschillende locaties.

Klik hier voor alle startdata

Combineer de RIS-update met de (verplichte) bijscholing RVV en ontvang het leerzame Handboek RIS-instructeur t.w.v. 49,50 helemaal gratis. Met dit pakket heb je je hele theoriebijscholing afgerond.