Ervaar hoe het is om rijinstructeur te zijn

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven dat je “iets anders” wil. Mensen die rijinstructeur willen worden willen graag mensen coachen, mensen iets leren en een baan die zinvol is. Jongeren aan hun rijbewijs is zinvol. En dankbaar.

Ervaar hoe het is om rijinstructeur te zijn

Maar hoe is het nou om rijinstructeur te zijn? Wat doe je de hele dag? Wat zijn de leuke dingen van het vak? En zijn er ook minder leuke dingen?

Meelopen?
Dan kun je ervoor kiezen om eens met een rijinstructeur mee te lopen. En als je niemand in deze branche kent, dan kun je bij De VerkeersAcademie aankloppen. Wij kunnen je mee laten lopen tijdens een rijles of je kijkt bij ons mee in de lesauto. Zo doe je goede indrukken op.

Rijinstructeur experience
Maar nog beter is misschien wel de “Rijinstructeur experience”. Tijdens een adviesgesprek zet je een VR-bril op en zit je meteen in een lesauto. Je ziet wat er gebeurt en je krijgt direct uitleg over het beroep rijinstructeur. Dat is pas leuk! En het bespaart je veel tijd. Want je hoeft niet uren mee te rijden in een lesauto.

Zelf een keer ervaren? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Bel 030-6042514 en ervaar de “Rijinstructeur experience” zelf. Mailen kan natuurlijk ook.