Overzicht Coronamaatregelen

IBKI heeft alle examens geannuleerd om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 januari.

De VerkeersAcademie neemt nu ook maatregelen. Hieronder een opsomming van genomen maatregelen.

Overzicht Coronamaatregelen

Wat gebeurt er met geplande lessen?

De klassikale lessen worden tot 18 januari voortgezet via Zoom. De studenten ontvangen hierover persoonlijk bericht van hun docent.

De praktijklessen tot en met 19 januari worden geannuleerd. Daarover ontvangt iedere student hierover een mail.

Wat als je stagepas of bevoegdheidspas binnenkort verloopt
De wet biedt ruimte dat stagepassen met 4 maanden en bevoegdheidspassen met 6 maanden verlengd kunnen worden. Het IBKI heeft ons mondeling medegedeeld dat hier een beroep op kan worden gedaan.

Heb je vragen hierover, mail dan info@ibki.nl.

Bijscholingen

Alle bijscholingen tot 18 januari worden verzorgd via Zoom. Alle deelnemers en nieuwe aanmeldingen worden hierover geïnformeerd.

Wil jij ook de lockdown gebruiken om je kennis en vaardigheden bij te laten spijkeren? Ga dan naar onze bijscholingspagina.

Begrip

Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. Dat vraagt om bijzondere maatregelen. We doen onze uiterste best om zo snel mogelijk met informatie te komen.

Heb je vragen over je lessen en dergelijke, dan verzoeken we je om niet te bellen, maar te mailen naar info@deverkeersacademie.nl

We vragen om je begrip.