Onze toekomst is groen!

Groen. Dat is tegenwoordig niet alleen de kleur van ons logo. Groen staat ook voor onze toekomst. De toekomst van jou en mij. De toekomst van de volgende generaties.

Onze toekomst is groen!

Als toonaangevend opleidingsinstituut willen we namelijk ook vooroplopen als het gaat om een groene toekomst. Dat was voor ons de reden om in 2020 volledig over te stappen op elektrische voertuigen. Dat zorgt voor schonere lucht en minder geluidshinder. In 2021 hebben we geïnvesteerd in een nieuw verwarmingssysteem. En dit voorjaar is het dak van ons hoofdkantoor in Nieuwegein aan de beurt.

70 zonnepanelen

Het dak is namelijk volledig vernieuwd en voorzien van de beste isolatie van dit moment. Het dak is ook geschikt gemaakt voor de plaatsing van 70 zonnepanelen. Deze zonnepanelen leveren voldoende stroom op om ons schoolgebouw niet alleen te verwarmen en te koelen. Ook is er voldoende stroom om 4 lesauto’s op te laden. Hiermee worden we onafhankelijk van gas. Beter voor de natuur. Beter voor onze toekomst. Als het gaat om verduurzaming zeggen we niet voor niets #DriveOurFuture.