Onderwijs-/ Opleidingskundige voor online opleidingen (24-32 uur p/w)

Sinds 1971 zijn we bij De VerkeersAcademie dagelijks bezig met het bij- en omscholen van professionals, die een carrière als rij-instructeur, rijschoolhouder of transportondernemer ambiëren. Tegen onze studenten zeggen we ‘Drive your future’. En dat geldt ook voor ons ontwikkelteam, dat onder de naam OnlineStuderen.com online opleidingen ontwikkelt. Want corona of geen corona, online opleidingen vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Daarom zijn we op zoek naar een Onderwijs-/ Opleidingskundige met affiniteit voor online opleidingen.

Klein team, korte lijnen

Het leuke van De VerkeersAcadamie is onder meer dat je werkt in een klein en gepassioneerd team bij een organisatie waar de lijnen kort zijn. In deze allround functie heb je bovendien veel eigen inbreng. Er valt veel te leren, er is veel te doen, er kan veel bij ons en je mag je eigen stempel drukken op je werk. Graag zelfs!

Wie ben jij?

Jij bent een slagvaardige, analytische doener met organisatietalent op HBO/WO werk- en denkniveau, met affiniteit met online leren. Je houdt van een dynamische omgeving, waar niet alles vastligt. Van nature ben je flexibel, creatief en innovatief. Je laat je graag uitdagen door complexe vraagstukken en brengt deze terug naar de essentie.

Wat kun je?

Je bent goed in het ontwikkelen van didactische kaders en werkvormen. Je schrijft goed en doelgericht Nederlands, gaat makkelijk om met wisselende werkdruk en werkt graag samen in een klein team van gedreven professionals. Projectmatig werken en leiding geven aan projecten is voor jou geen probleem.

Wat ga je doen?

Als Onderwijs-/ Opleidingskundige houd je je bezig met de kwaliteitsbewaking en -verbetering van onze trainingen en met de implementatie van nieuwe trainingsformats. Hiertoe beoordeel en (her)ontwikkel je content t.b.v. bedrijfsgerichte trainingen (a New Spring) en begeleid je auteurs. Ook voer je a New Spring helpdesk uit: uitzoeken, oplossen, reageren. Je ontwikkelt toetsen, examens en beoordelingsinstrumenten en bent nauw betrokken bij de kwaliteit van onze trainingen.

Solliciteren of meer informatie?

Heb je interesse in deze afwisselende functie, maar heb je nog een paar vragen? Dan kun je contact opnemen met Kirstin Nillesen via kirstin@onlinestuderen.com.

Je sollicitatie zien we heel graag vergezeld van een cv tegemoet t.a.v. Laura Kantelberg via laura@deverkeersacademie.nl. Solliciteren kan tot en met woensdag 3 maart.