NIEUW: WRM-bijscholing voor motorinstructeurs

De VerkeersAcademie verzorgt vanaf nu ook WRM-bijscholingen voor motorinstructeurs. De eerste staat al gepland. Deelnemers ontvangen een gratis welkomstgeschenk.

NIEUW: WRM-bijscholing voor motorinstructeurs

Motorinstructeurs konden tot vandaag niet anders dan een bijscholingsonderwerp te kiezen dat niet echt van toepassing is voor hun vak als motorinstructeur. Natuurlijk is het RVV ook van toepassing voor motorrijders. En coaching en feedback is ook voor de motorinstructeur belangrijk. Maar op dinsdag 18 juni zal De VerkeersAcademie de eerste bijscholing speciaal voor motorinstructeurs verzorgen.

Rijprocedure A
Het onderwerp van de eerste bijscholing voor motorinstructeurs is de Rijprocedure A. Niet alleen is het een must voor de rijinstructeur om een zodanige kennis van de Rijprocedure te hebben, dat bij onduidelijkheid of zelfs onenigheid met de examinator, op hetzelfde niveau kan worden gecommuniceerd. Op deze manier kan de instructeur namelijk exact de vinger op de zere plek leggen.
Het is daarnaast van belang om als rijinstructeur inzicht te krijgen in de manier van beoordelen door de examinator en te weten welke factoren nog meer van invloed zijn, voor deze tot een bepaalde beoordeling komt.

Ben de eerste
Deelnemers aan de bijscholing op 18 juni ontvangen een gratis Rijprocedure A.

De bijscholing wordt gegeven tijdens de rijschooldag op 18 juni in Den Bosch. Deelname kost 200 euro. Dat is inclusief lunch, koffie en thee, het naslagwerk, de rijprocedure en de aan- en afmeldkosten voor het IBKI.

Aanmelden kan op deze aanmeldpagina.