Succesverhaal: José Oblitas Garafulic

José heeft inmiddels zijn strepen wel verdiend binnen de logistieke sector. Na het behalen van zijn diploma in Spanje voor bedrijfskunde, verhuisde hij in 2012 naar Nederland en vervolgde zijn ambitie binnen de transport- en logistieke sector.

Succesverhaal: José Oblitas Garafulic

Als we het hebben over een succesverhaal, dan hebben we het over de loopbaan van José die zich, ondanks de taalbarrière, omhoog werkte binnen de transportbranche. Zo ambitieus als hij is, begon José vorig jaar september bij De VerkeersAcademie met de opleiding tot transportplanner via het UWV.

Drive your future

“Ik krijg voldoening van het probleemoplossend werken en ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik heb ambities om op ten duur data analist te worden, maar ik heb daarvoor wel meer werkervaring nodig als transportplanner. Ik wist binnen 3 maanden de opleiding te behalen en ik heb een leerzame tijd achter de rug. Mede dankzij docent Henk de Groot, mijn klasgenoten en de online leeromgeving. Het sparren en het delen van ervaringen zorgde er mede voor dat ik nu met veel plezier een nieuw carrière als transportplanner heb in Utrecht”.

Transportplanner opleiding

Jij denkt na over een opleiding wegtransport? Met de opleiding transportplanner van De VerkeersAcademie heb je een behoorlijk streepje voor op anderen wanneer je gaat solliciteren. Schrijf je nu in voor de transportplanner opleiding en ontvang tot 14 maart 2024 een korting van €250,- op de opleidingskosten. Je betaalt slechts €1749,- i.p.v. €1999,-

Naar de opleidingspagina