NIEUWS |

Informatiebijeenskomst Amsterdam 14 september 13.30 uur

De rijschoolbranche doet het goed. Rijscholen zijn dan ook gretig op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Met een goede opleiding heb je natuurlijk al een streepje voor. Die opleiding vind je bij De VerkeersAcademie. Meer weten? Laat je informeren tijdens onze speciale informatiebijeenkomst!

werken bij de verkeersacademie

Ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Kom dan op zaterdag 14 september om 13.30 uur naar onze vestiging in Amsterdam. Tijdens deze informatieavond vertellen we je graag alles over de opleiding tot rijinstructeur. Je ontvangt meer informatie over onze lesmethode en de mogelijkheden voor de toekomst. Je kunt ook met ons in gesprek voor al jouw vragen omtrent de opleiding.

Deelnemen aan de speciale informatiebijeenkomst

Om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst is het nodig dat je je van te voren even aanmeldt. Vul het aanmeldformulier (link) in en mail dit naar amsterdam@deverkeersacademie.nl.


Aanmeldformulier informatieavond De VerkeersAcademie

Persoonlijk gesprek

Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor een intakegesprek. Bijvoorbeeld als je graag persoonlijk kennis met ons maakt of zo snel mogelijk met de opleiding wilt beginnen. Om je hiervoor aan te melden, kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij bellen je dan voor een afspraak.
 

←  Terug naar het nieuwsoverzicht