Informatiebijeenkomst opleiding rijinstructeur Delft 11 januari

Kan jouw carrière wel een opfrisbeurt gebruiken? Stap je graag in de auto, vind je het leuk om met mensen te werken en heb je er plezier in anderen iets te leren? Denk dan eens aan een baan in de rijschoolbranche. Rijscholen doen goede zaken en zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste instructeurs. Bij De VerkeersAcademie hebben wij de juiste opleiding.

Laat je informeren
Meer weten over onze opleiding tot rijinstructeur? Op zaterdag 11 januari om 10:30 uur organiseren we een speciale informatiebijeenkomst in onze vestiging in Delft. We geven dan een uitgebreid beeld van de opleiding, onze lesprogramma’s en wat je van de toekomst kan verwachten. Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen, die wij in een gesprek kunnen beantwoorden.

Voordelen van De VerkeersAcademie
De VerkeersAcademie zit al geruime tijd in het vak. Je bent daardoor niet alleen zeker van een betrouwbare opleiding, maar ook van een baan. We hebben de juiste contacten in de branche die jou helpen een voet tussen de deur te krijgen. Je bent ook vrij om zelf te kiezen hoe je aan het werk gaat. Misschien wil je wel als zelfstandig ondernemer aan de slag. Wij helpen jou met het opzetten van een succesvolle rijschool.

Aanmelden
Wil je bij de speciale informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan door dit formulier (link) in te vullen en op te sturen naar delft@deverkeersacademie.nl.

Direct kennismaken
Het kan zijn dat je ons liever direct spreekt, bijvoorbeeld als je snel met de opleiding wilt beginnen. Dat is geen probleem, we regelen dan een persoonlijke afspraak met jou. Maak hiervoor gebruik van onderstaand contactformulier. We nemen dan telefonisch contact met je op voor een intakegesprek.