Informatiebijeenkomst De VerkeersAcademie Best

De rijschoolbranche is een dynamische, bloeiende business. Er is vraag naar enthousiaste, nieuwe rijinstructeurs. Letterlijk een goed moment om in te stappen dus.
Bij De VerkeersAcademie bieden wij uitgebreide, kwalitatieve opleidingen tot rijinstructeur. Lijkt dit je wat? Laat je dan informeren tijdens onze speciale informatiebijeenkomst op zaterdag 14 december.

Passie voor autorijden
Ben jij op zoek naar iets anders? Of wil je je graag verder ontwikkelen in de branche? Bij De Verkeersacadamie ben je dan aan het goede adres. Een baan als rijinstructeur is wat voor jou als:
– Je graag met mensen omgaat,
– Je het hartstikke leuk vindt om anderen iets te leren,
– En misschien wel je eigen baas wilt zijn.

Locatie
Op zaterdag 14 december om 10:30 uur vindt er een informatiesessie plaats in onze vestiging in Best. We vertellen je dan alles over onze lesprogramma’s, hoe de opleiding er precies uitziet, en wat de toekomstmogelijkheden zijn. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk en tijdens deze sessie ben je van harte welkom met al jouw vragen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de speciale informatiebijeenkomst door dit formulier (link) in te vullen en te mailen naar best@deverkeersacademie.nl. Maak je liever direct kennis met ons in een persoonlijk gesprek? Of wil je snel van start met de opleiding? Dat is uiteraard geen probleem. Gebruik onderstaand contactformulier om je aan te melden voor een intakegesprek. Wij bellen je dan voor een afspraak.