Gratis webinar over de compensatieregelingen voor rijscholen

Het zijn zorgelijke tijden voor de rijschoolbranche. Rijscholen kunnen en mogen geen rijles geven, terwijl dat voor ons allemaal juist het allerleukste is om te doen.

Ook in deze tijd willen we jullie graag informeren. Daarom een webinar over de compensatieregelingen voor rijscholen.

Gratis webinar over de compensatieregelingen voor rijscholen

Op woensdag 22 april organiseren wij in samenwerking met RijschoolVandaag en TAFKA Advies en Administratie om 14.00 uur een webinar. In deze webinar geeft Henk Kwant, gecertificeerd belastingadviseur bij TAFKA, een toelichting op de financiƫle compensatieregelingen die het kabinet aan ondernemers heeft aangeboden. Ook wordt direct ingespeeld op de actualiteit naar aanleiding van de persconferentie waar zoveel rijschoolhouders reikhalzend naar uitkijken.

Programma
Aan de orde komen wie er voor de regelingen in aanmerking komen, hoe de hoogte wordt vastgesteld en hoe je je als ondernemer kunt
voorbereiden op het aanvragen van deze regelingen.

Er is uiteraard ook volop gelegenheid om je vragen te stellen.

Slechts 50 plekken
Om de kwaliteit van de webinar te waarborgen is er plek voor slechts 50 deelnemers

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. De aanmeldingen van 0860 en verder ontvangen dan bericht voor de nieuwe datum.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht. Via deze link kun je je aanmelden de online workshop. Je ontvangt direct een bevestiging. Een paar uur voorafgaand aan de workshop ontvang je de uitnodiging met daarin de toegangscode tot de webinar.