De VerkeersAcademie kiest voor elektrisch rijden

Bij de VerkeersAcademie kijken we graag naar de toekomst. Dat doen we al jaren als het gaat om moderne lesmethodes in de vorm van klassikale, blended en e-learning opleidingen. Maar ook als het gaat om duurzaamheid nemen we onze verantwoordelijkheid. Daarom zijn we begin 2020 volledig overgestapt op een elektrisch wagenpark. Met onze Opels Ampera zijn we klaar voor een groene toekomst!

De VerkeersAcademie kiest voor elektrisch rijden

Vervoer van de toekomst
In Nederland is het autoverkeer verantwoordelijk voor 25 procent van alle CO2-uistoot. Daarom wordt elektrisch vervoer – en later ook waterstof – het vervoer van de toekomst. Als toonaangevend opleidingsinstituut willen we uiteraard ook vooroplopen als het gaat om een groene toekomst. Dat was voor ons de reden om volledig over te stappen op elektrische voertuigen. Dat zorgt voor schonere lucht, minder geluidshinder én lagere kosten. Elektrisch rijden is voordeliger namelijk in zowel onderhoud als gebruik.

Van alle markten thuis
Voor ons is elektrisch rijden de toekomst. Tegelijk snappen we dat niet iedereen onmiddellijk overstapt op elektrisch rijden. Door onze opleidingen aan te bieden in elektrische voertuigen, snijdt het mes aan twee kanten. Als leerling heb je immers al ervaring met rijden in een geschakelde brandstofauto. Bovendien rijd je tijdens je stage in de meeste gevallen ook nog in een traditionele brandstofauto. Zo ben je dadelijk van alle markten thuis!