De Startersdag voor Rijscholen 2023

Afgelopen week hadden we bijna 90 (oud-)studenten vanuit heel het land verwelkomd in Nieuwegein tijdens de Startersdag voor Rijscholen. Deze dag stond in het teken van ontmoeten, inspireren en netwerken. Alle onderdelen om als ondernemer aan de slag te gaan, kwamen aan bod.

De Startersdag voor Rijscholen 2023

Deze dag stond in het teken van alles wat erbij komt kijken om je eigen rijschool te starten. Dus als je eraan denkt je eigen rijschool te beginnen, moet je zeker aanwezig zijn op deze dag. Studenten van De VerkeersAcademie mogen gratis deelnemen aan deze volledig verzorgde dag. Tussen de workshops door was er volop gelegenheid voor netwerken en een heerlijke lunch bij onze overburen bij het ROC Horeca & Tourisme.

Netwerksessies

Naast de workshops waren er ook netwerksessies. Tijdens de netwerksessies konden de deelnemers 1-op-1 vragen stellen aan een expert op het gebied van planning, boekhouding, marketing, belasting, leasing en examens.

Nieuwe datum

Voor degene die zich helaas niet meer konden aanmelden: woensdag 6 september 2023 is de volgende editie van De Startersdag voor Rijscholen. Noteer hem dus in je agenda en houd onze website in de gaten.