We’re hiring! Administratief medewerker studentenservice

Wil jij ook graag werken met mensen die bouwen aan een nieuwe toekomst? En wil jij studenten helpen bij het laten uitkomen van hun dromen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons hoofdkantoor in Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een: Administratief medewerker studentenservice (20-40 uren)

We’re hiring! Administratief medewerker studentenservice

De VerkeersAcademie is een dynamisch opleidingsinstituut met vestigingen in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam, Arnhem en Delft. Wij bieden onze studenten diverse klassikale en digitale opleidingen. In onze branche staan we bekend als hèt opleidingsinstituut van Nederland.

Als Medewerker Studentenservice ben je het visitekaartje voor studenten, die geïnteresseerd zijn om een opleiding bij De VerkeersAcademie te volgen of dat al doen. Jij bent het eerste aanspreekpunt als ze bellen of bij je komen met vragen over hun opleiding, examens, vervolgtrajecten etc. Je denkt op alle vlakken mee: welke opleiding past bij hun wensen, maar ook hoe ze dit eventueel kunnen combineren met hun werk en/of gezin.

Het is een afwisselende functie waarbij je veel studenten spreekt en helpt, voorafgaand, tijdens en na hun studie: jij ontzorgt de studenten vanaf hun aanmelding tot en met het toesturen van hun diploma. Dit doe je allemaal binnen een hecht en dynamisch team. Iedereen helpt elkaar als het nodig is.

Functie-eisen

– Een afgeronde MBO opleiding
– Goede beheersing van MS office
– Je bent klantgericht, accuraat, flexibel en initiatiefrijk ingesteld
– Je kunt goed schakelen, bent stressbestendig en hebt een spontane persoonlijkheid
– Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
– Je bent representatief
– Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

– Een veelzijdige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden
– Werken binnen een dynamische organisatie
– Marktconform salaris
– Functie voor 36-40 uur per week (uren en werkdagen in overleg)

Sollicitatieprocedure

Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en CV kunt u tot en met 1 maart sturen naar: anique@deverkeersacademie.nl. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Anique Dijksman, telefoonnummer 030 – 6042514.