Rijschool Veldkamp zoekt

Rijinstructeur/trice categorie B

  • ‘S Gravenhage - Nootdorp - Zoetermeer - Delft - Rijswijk eo.
  • Met Spoed rijinstructeur/trice categorie B gevraagd!

Wil jij parttime of fulltime als franchisenemer rijlessen verzorgen onder een goed aangeschreven rijschool ? Een volle agenda? Een goed salaris en een continuïteit van nieuwe leerlingen? Eigen baas over je eigen planning? Geen vaste maandelijkse commissie kosten maar wel een vaste uurtarief voor de gereden uren? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Gravenhage - Nootdorp - Zoetermeer - Delft - Rijswijk eo.

Functie-omschrijving
Wij zijn opzoek naar gemotiveerde instructeurs die voor kwaliteit, resultaatgericht en klanttevredenheid staan. Jij bent immers het visitekaartje van de rijschool. De aanmeldingen van nieuwe leerlingen blijven binnen stromen en wij met spoed opzoek naar JOU! Functie-eisen: - Een geldige WRM pas - Eigen lesauto - KVK inschrijving - Als franchisenemer aan de slag gaan Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan direct!

Reageren via
Mail@rijschoolveldkamp.nl

Solliciteer direct Arrow

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.


Rijschool Veldkamp

Contact

woonadres
Waddenzee 94
2631NK Nootdorp
Nederland

Telefoon: 0158 878807
Mobiele telefoon: 0644309696
E-mail: mail@rijschoolveldkamp.nl

Website: www.rijschoolveldkamp.nl

Opmerkingen

Wij zijn met spoed opzoek naar een rij-instructeur voor de catogorien B. Ben jij een ondernemende en bovenal gemotiveerde franchisenemer die voor kwaliteit Staat? Solliciteer dan nu.

Beschrijving

Door de enorme stijging van nieuwe leerlingen zijn wij met SPOED opzoek naar een franchisenemer die ons team komt versterken. Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid op nummer een! Geldt dit ook voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer bij Rijschool Veldkamp! Wij verzorgen rijlessen in Den Haag en omstreken.


Terug naar het overzicht