Verkeersschool Timmer zoekt

Instructeur Cat. A/AM/B

  • Utrecht e.o.
  • ZZP of Loondienst

Verkeersschool Timmer zoekt versterking. Zoek jij een zeer afwisselende baan als instructeur in de auto, op de bromfiets en op de motor bij een flexibele rijschool? Partime of Fulltime, ZZP of loondienst, in overleg is veel mogelijk.

Rijinstructeur

Functie-omschrijving
Ervaring is geen vereiste. - Je bent minimaal in het bezit van WRM Cat. B - Je bent in het bezit van WRM Cat. A, of bent bereid deze op korte termijn te halen. - Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Het ene moment zit je op de scooter met een groepje 16-jarigen en het volgende moment zit je op de motor met een 50-jarige. - Je hebt "people-skills" en bent de Nederlandse taal goed vaardig. - Je kunt goed zelfstandig werken. - Je begrijpt dat avonden en zaterdagen werken erbij hoort in onze branche. Kun je je hierin vinden, stuur je CV via de email en we nemen contact met je op.

Reageren via
info@verkeersschooltimmer.nl


Verkeersschool Timmer

Contact

Kantoor
Texasdreef 24
3565CL Utrecht
Nederland

Telefoon: 0850 470669
Mobiele telefoon: 0645792066

E-mail: info@verkeersschooltimmer.nl
Website: www.Verkeersschooltimmer.nl

Opmerkingen

.

Beschrijving

Verkeersschool Timmer verzorgt rijopleidingen sinds 2004 voor de B, AM en A. Het verzorgingsgebied is Driebergen/Zeist, Houten, Nieuwegein, Utrecht e.o.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl