Rijschool Individu zoekt

Instructeur cat. B

  • Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en omstreken
  • ZZP fulltime of parttime

Rijschool Individu is per direct opzoek naar enthousiaste zzp-instructeurs (cat. B) in omgeving Utrecht! Je kan bij ons direct fulltime of parttime aan de slag! Wij bieden: - Marktconform salaris - De mogelijkheid om je eigen leerlingen te behouden en je klantenbestand op te bouwen en daarnaast je uren aan te vullen met onze leerlingen - Een uitdagende functie binnen een rijschool met een prettige werksfeer en fijne collega’s - Goede arbeidsvoorwaarden Ben jij opzoek naar een leuke baan in de instructie bij een gezellige rijschool met een goede reputatie? Verstuur dan je cv en motivatie naar onderstaand email adres of bel:

Rijinstructie

Functie-omschrijving
Ben jij: - In het bezit van je WRM-instructeur bewijs categorie B. (BE, A en C is een pré) - Representatief - In het bezit van een eigen lesauto - Flexibel - Klantgericht, vriendelijk maar ook serieus in de instructie - Woonachtig in de omgeving van Utrecht (bij voorkeur binnen een straal van 35km)

Reageren via
info@rijschoolindividu.nl 06-15519305


Rijschool Individu

Contact

Ijsselstein
Oranjenassaulaan 38
3402cs Ijsselstein
Nederland

Telefoon: 0615 519305
Mobiele telefoon: 0615519305

E-mail: info@rijschoolindividu.nl
Website: www.rijschoolindividu.nl

Opmerkingen

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste zzp-instructeur (cat. B) als versterking van ons team! Zowel op fulltime als op parttime basis. Ben jij: In het bezit van je WRM-instructeur bewijs categorie B. (BE, A en C is een pr) Representatief In het bezit van een eigen lesauto Flexibel Klantgericht maar ook serieus in de instructie Woonachtig in de omgeving van Utrecht (bij voorkeur binnen een straal van 15km) Dan zoeken wij jou! Wij bieden: Een uitdagende functie binnen een organisatie met een prettige werksfeer Goede arbeidsvoorwaarden Marktconform salaris Ben jij opzoek naar een leuke baan in de instructie bij een goede en gezellige rijschool verstuur dan je cv en motivatie via onderstaand email adres. info@rijschoolindividu.nl

Beschrijving

Rijschool Individu is de rijschool die boven alle andere rijscholen wilt uitblinken. Dit doen wij door ons te onderscheiden op gebied van klantgerichtheid, deskundige instructie met vooruitstrevend lesmateriaal en een ontspannen sfeer in de auto! Wij staan bekend om onze goede resultaten en hechten hier dan ook veel waarde aan. Mede dankzij deze resultaten willen wij nu verder gaan uitbreiden..

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl