Kleine Rijscholen zoekt

Rijinstructeur B op franchise basis

  • Amersfoort
  • Rijinstructeur B op franchise basis

Kleine Rijscholen zoekt instructeur B m/v Kleine Rijscholen is een rijschool die de kwaliteit van lesgeven hoog heeft staan, daarom zoeken we een gemotiveerde instructeur cat. B die ons kleine team wil versterken. Naast de reguliere leerlingen geven wij ook veel mensen les die minder makkelijk leren zoals leerlingen met AD(H)D, rijangst, faalangst, autisme en andere mogelijke (lichamelijke) beperkingen. Kan jij deze uitdaging aan, dan ben je van harte welkom om ons team te versterken op franchise basis.

Rijinstructeur/rijinstructrice

Functie-omschrijving
- Zeer geduldig - Representatief - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Minimaal in bezit van WRM cat B of bezig met de opleiding daarvan - Goede didactische en pedagogische vaardigheden - Gemotiveerd om kennisoverdracht te doen aan de leerling i.p.v. lessen afdraaien - Doorzetter - Geen 8-5 mentaliteit - Bereid om ook in de avonden en weekenden te werken - Goede contactuele eigenschappen - Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken - Bereid om aanvullende trainingen te doen om o.a. erkende rijschool Autisme Spectrum Stoornis (ASS) te worden en te blijven - Werkzaam in de regio Amersfoort tot Utrecht Wat bieden wij: - Leuk klein en gemotiveerd team - Veel kennis om op terug te vallen - Je kan je eigen werktijden inplannen - Je bent "eigen baas" Pas jij in dit profiel en wil je zelfstandig je agenda en je te werken uren bepalen, neem dan contact met ons op. Mocht je buiten deze regio wonen en willen werken dan mag je ook contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reageren via
info@kleine-rijopleidingen.nl


Kleine Rijscholen

Contact

Boekweitland 28
3833CL Leusden
NL

Telefoon: 0644 440506
Mobiele telefoon: 0644440506

E-mail: info@kleine-rijopleidingen.nl
Website: www.kleine-rijopleidingen.nl

Opmerkingen

Wij zijn een rijschool in de regio Amersfoort-Utrecht die naast reguliere leerlingen ook les geeft aan leerlingen die meer moeite hebben met leren zoals AD(H)D, Autisme, Faalangst en andere beperkingen.

Beschrijving

Wij zijn een rijschool in de regio Amersfoort-Utrecht die naast reguliere leerlingen ook les geeft aan leerlingen die meer moeite hebben met leren zoals AD(H)D, Autisme, Faalangst en andere beperkingen.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl