Jaap Speelziek Opleidingen zoekt

Full- of parttime rij-instructeurs met ervaring

  • Ede/Barneveld/Varsseveld
  • Full- of parttime

Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij voor onze vestigingen in Ede, Barneveld en Varsseveld op zoek naar enthousiaste full- of parttime rij-instructeurs met ervaring.

In bezit van WRM in ťťn of meerdere categorieŽn

Functie-omschrijving
ē Je hebt een aantal jaren ervaring als rij-instructeur; ē Je bent in het bezit van WRM bevoegdheid in ťťn of meerdere categorieŽn; ē Je bent representatief en gemotiveerd; ē Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal; ē Je bent flexibel en bereid om Ďs avonds en op zaterdagen te werken. Wij bieden een leuke werkomgeving met goede verdiensten en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op de ondersteuning van ons informele dynamische team van kantoormedewerkers en 40 collega instructeurs. Wij dragen zorg voor jouw verdere training en nascholing en er zijn doorgroeimogelijkheden naar andere rijbewijscategorieŽn.

Reageren via
pz@speelziek.nl


Jaap Speelziek Opleidingen

Contact

Hoofdkantoor
Frankeneng 104
6716AA Ede
NL

Telefoon: 0854 877100
Mobiele telefoon: 0600000000

E-mail: pr@speelziek.nl
Website: www.speelziek.nl

Opmerkingen

Jaap Speelziek Opleidingen biedt een gezellig team. We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer. Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waar collegialiteit en samenwerking de sfeer bepalen. In overleg bepaal je je eigen werktijden. Dit alles wordt beloond met een passend salaris en scholingsmogelijkheden om les te kunnen geven in meerdere categorieŽn. Dit alles wordt beloond met een passend salaris.

Beschrijving

Jaap Speelziek is niet zomaar een rijschool. Jaap Speelziek is anders dan de rest. Groter, beter en vooral prettiger. Een familiebedrijf waar service op de eerste plek staat. Wij helpen kandidaten on het rijbewijs te behalen! Jaap Speelziek is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede / Barneveld / Aalten. Als een van de grootste rijscholen van Nederland leidden wij al tienduizenden kandidaten op tot veilige weggebruikers. En dat doen we nog steeds met volle overtuiging en met veel plezier!

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl