E van Drie Verkeersopleidingen zoekt

rijinstructeur A, BE, C(E) en T

  • Leusden/Utrecht
  • Fulltime/partime

Wat bieden wij? Wij bieden je een afwisselende baan, waarin veel ruimte is voor jouw manier van lesgeven. Je werkt samen met de andere rijinstructeurs om de leerlingen klaar te stomen voor het examen. Bij ons krijg je: - Een marktconform inkomen. - Een kantoorteam dat de planning en facturatie voor je verzorgt. Dus minder administratieve werkzaamheden, zodat jij kan doen waar je goed in bent. - Goed onderhouden lesvoertuigen (vrachtwagen, motoren, tractor en BE-combinatie) die tot je beschikking staan. - De mogelijkheid om binnen ons bedrijf stage te lopen als je nog geen instructeursbewijs hebt voor alle categorieŽn.

Categorie A, BE, C(E) en T

Functie-omschrijving
Herken je jezelf in onderstaande omschrijving? Jij bent enthousiast. Je kunt zowel jongeren als ouderen goed coachen. Je ziet uitdaging in het motiveren van je leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Je bent in staat om planmatig en doelgericht te werken. Je past bij E. van Drie Verkeersopleidingen, want je hebt: - Een WRM-pas (instructeursbewijs) voor tenminste 1 van bovenstaande categorieŽn. - Een enthousiaste, betrokken en representatieve uitstraling. - Een geldige VOG. - Een flexibele werkhouding. - En je bent bereid om ook enkele avonden of op zaterdagochtend te werken (in overleg).

Reageren via
info@evandrie.nl


E van Drie Verkeersopleidingen

Contact

Bergweg 17
3701JJ Zeist
Nederland

Telefoon: 0306 914629
Mobiele telefoon: 0621292650

E-mail: info@evandrie.nl
Website: www.evandrie.nl

Opmerkingen

Wij zoeken gemotiveerde rijinstructeurs voor bijna alle categorieŽn.

Beschrijving

E van Drie Verkeersopleidingen bestaat sinds 1953. De heer Egbert van Drie senior richtte het bedrijf ruim 65 jaar geleden op. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn zoon en is het team gegroeid. Egbert van Drie junior werkt volop mee in het bedrijf en geeft o.a. motor-, vrachtwagen- en tractorrijlessen. De jongste medewerker is nog geen 30 jaar en de oudste is de 70 jaar gepasseerd. Daar zijn we trots op. Ons kantoor bevindt zich op de Bergweg in Zeist. Daar staan onze Mercedes Actros, BE-combinatie en de motorfietsen. We vertrekken hier vandaan met de rijlessen voor de categorieŽn A, BE en C(E). Onze Fendt staat in Woudenberg, de tractorlessen worden daar vandaan gegeven.

Solliciteer op deze vacature door onderstaand formulier volledig in te vullen.

Bekijk alle vacatures
Zoekt u een werknemer?

Plaats een vacature

Log in of meld je aan

Aanmelden Inloggen

Informatie voor werkgevers

Als je een vacature hebt voor rijinstructeurs, dan kun je gratis gebruik maken van onze vacaturebank. Je kunt na aanmelding zelf je rijschoolvacature plaatsen en verwijderen. Stuur de vacature ook per mail naar ons. Wij zullen deze dan onder de aandacht van onze studenten brengen.

Inloggen

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer
030-6042514 of door een mail te sturen naar: info@deverkeersacademie.nl